YouTuber-ul care a dat naștere la zvonurile amoroase despre Jungkook și V, se leagă această dată de RM din BTS + agenția neagă zvonurile

Un Youtuber afirmă că are dovezi solide despre faptul că RM din BTS se întâlnește cu o non-celebritate.

Pe 30 decembrie, același canal YouTube care a dat drumul zvonurilor despre membrii Jungkook și V, a postat recent un nou videoclip, susținând acum că liderul trupei se întâlnește în prezent cu persoană care nu este o figură publică.

În urmă cu câteva zile, acesta a speculat că membrul Jungkook se întâlnește cu actrița Lee Yoo Bi, iar apoi s-a legat și de membrul V. Ca răspuns la spusele acestui YouTuber, compania Big Hit Music a lansat o declarație și a zis că va lua măsuri pentru răspândirea acestor zvonuri false.

Cu toate acestea, canalul YouTube a revenit cu dovezi de „Lovestagram” (iubire pe Instagram), declarând cu fermitate că RM se întâlnește cu o non-celebritate chaebol. Acesta susține că dovada cheie a apărut de ziua lui RM, în septembrie, când idolul a încărcat un set de fotografii pe Twitter, în timp ce le mulțumea fanilor pentru urările de ziua sa de naștere.

După spusele Youtuber-ului, liderul trupei a postat o fotografie în fața unei piese de artă la galeria PKM, o galerie pe care această ”femeie” non-celebritate a etichetat-o într-una dintre postările ei de pe Instagram, alături de mesajul: „…doar noi doi.” Pe baza  acestor două postări de pe rețelele de socializare, YouTuber-ul a speculat că RM și non-celebritatea „s-au bucurat de câteva clipe împreună la galerie”.

Într-o altă poză, îl putem vedea pe RM cu un pudel, iar mulți fani s-au întrebat: „Al cui este câinele acesta?”. Acesta declară că îi aparține femeii chaebol.

De asemenea, în videoclipul controversat, susține că femeia își actualizează mereu contul de Instagram, cu diverse locații și că ea și vedeta k-pop „se întâlnesc des pe la hoteluri”. Într-o postare pe Instagram, femeia non-celebritate a distribuit o fotografie în care apar mâinile unui bărbat, care, potrivit YouTuber-ului, aparțin lui RM.

Iată mai jos videoclipul în care a fost dezvăluită ”relația lui RM”.

La scurt timp după aceste afirmații, compania idolului masculin, Big Hit Music, a declarat următorul anunț: ”Zvonurile despre relația lui RM din BTS sunt complet false”.

Sursa 1, Sursa 2

5 gânduri despre „YouTuber-ul care a dat naștere la zvonurile amoroase despre Jungkook și V, se leagă această dată de RM din BTS + agenția neagă zvonurile

 1. mariagrafu

  Internautul respectiv s-a ,, chinuit ” sa găsească atâtea ,, dovezi ” iar agenția scurt și la obiect ”Zvonurile despre relația lui RM din BTS sunt complet false” … Mi-a plăcut asta sincer 😅😅 agenția Big Hit chiar că este peste tot prezenta

  Apreciază

  Răspunde
 2. Emilia

  Hai să o luăm normal, știu că sunt zvonuri false dar credeți voi că iei nu au o iubită, nu mai nu vor să se afișeze cu ea că știe că unele army ar da cu hate.

  Apreciază

  Răspunde
 3. Iuliana

  Numai prostii….acest youtoober nu are ce face sincer…poate ca au iubite si ce!? E viata lor privată.
  Ei sunt artisti insa asta nu inseamna ca nu sunt si eu oameni!! Când viaţa te alege trebuie să o trăiesti din plin,deci aceasta pers si heaterii să ii mai lase în pace.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s