Chorong din APINK vorbește pentru prima dată despre controversa de bullying

Chorong din APINK vorbește pentru prima data despre acuzațiile de violență în școală ce au apărut anul trecut.

Pe 1 ianuarie, Chorong a postat o scrisoare pe fancafe-ul trupei APINK cu titlul „TO. Panda” (numele fandomului e Panda). În scrisoare, idolul a vorbit despre sentimentele ei privind controversa ei de bullying. Aceasta este prima dacă când ea vorbește pe acest subiect, după ce o fostă colegă de școală A a acuzat-o de violență în școală și a declarat că Chorong a lovit-o în repetate rânduri. Chorong a dat-o în judecată pe A pentru defăimare și pentru atac cu informații false. Poliția a ajuns la concluzia că A a atacat-o pe Chorong și a dus cazul în procuratură. În luna noiembrie 2021, acuzațiile aduse împotriva idolului s-au dovedit a fi false.

Chorong a scris: „Scriu aici după o perioadă lungă. Ați petrecut un An Nou fericiți? Anul trecut, am adus fanilor multe griji și dezamăgire, a fost un an în care inima mea nu a fost fericită.” Ea a continuat: „Fanilor care au fost dezamăgiți și mi-au întors spatele, îmi pare rău că nu am putut oferi nici un răspuns pentru o vreme. Să fiu sinceră, la început am scris un text lung, pe care l-am șters repetat și l-am scris din nou. Dar m-am gândit apoi că cuvintele mele cântăresc și m-am îngrijorat că cuvintele mele pot deveni scuze și cauza și mai multă neînțelegere, de aceea nu am oferit nici un răspuns.”

Chorong a menționat întâlnirea cu fanii ce a avut loc pe 31 decembrie cu ocazia aniversării a zece ani de la debutul trupei APINK. Ea a scris: „Când mă gândesc că fanii Panda nu au putut să savureze din plin aniversarea trupei, îmi simt inima grea și doare. Nu sunt o persoană perfectă și nu sunt fără imperfecțiuni, dar lucrez din greu și am grijă în tot ce fac, și sunt mereu sinceră. În acest an, în calitate de lider APINK, voi lucra din greu că să oferim fanilor doar vești bune. Voi deveni un lider și mai bun într-un grup mai bun, astfel încât să puteți spune cu mândrie că sunteți un fan APINK.”

La urmă, Chorong a adăugat: „Probabil nu e cea mai bună alegere să vorbesc pe un asemenea subiect greu la început de an, dar am prins la curaj să scriu aici pentru că a fost ceva ce chiar am vrut să spun. Nu voi mai cere să aveți încredere în mine sau să mă așteptați. Eu doar voi lucra mai mult și din greu.”

sursa: allkpop

Un gând despre „Chorong din APINK vorbește pentru prima dată despre controversa de bullying

  1. Cristina L

    Ma bucur mult ca s-a lămurit aceasta problema.Am avut încredere în Chorong și sunt fericita ca nu m-a dezamăgit.Iubesc Apink și abia aștept comeback-ul!❤❤❤

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s