Teaser video: Ahn Hyo Seop este un chaebol chipeș care îi face o propunere incredibilă angajatei sale, Kim Se Jung

A Business Proposal' Gives a Glimpse into Ahn Hyo Seop and Kim Se Jeong's  Blind Date with a Special Teaser - ZAPZEE

Te-ai mărita cu un chaebol chipeș pe care nu îl cunoști, dar este șeful companiei la care lucrezi?Comedia romantică „A Business Proposal” ne ademenește cu un teaser video plin de evenimente interesante.

K-drama „A Business Proposal” este adaptată după un webtoon original de succes din Coreea. 

Drama îl prezintă pe pe Ahn Hyo Seop în rolul CEO-ului Kang Tae-moo. Într-un scenariu clasic, întâlnirea lui drăguță cu Kim Se Jung are loc printr-o confuzie. Personajul lui Kim Se jung, Shin Ha-ri, este doar o angajată obișnuit care se întâmplă să lucreze la compania lui Ahn Hyo Seop. Când este constrânsă să pretindă că este prietena ei la o întâlnire oarbă, cealaltă parte se dovedește a fi chiar CEO-ul companiei care o angajase!

Shin Ha Ri este o femeie singură și lucrează pentru o companie. Are un prieten de sex masculin și este îndrăgostită de el de mult, dar află că acesta are o iubită. Shin Ha Ri se simte tristă și decide să se întâlnească cu prietena ei Jin Young Seo, care este fiica unei familii de chaeboli. Jin Young Seo îi cere apoi lui Shin Ha-Ri să-i ia locul într-o întâlnire oarbă și chiar oferă niște bani pentru asta. Shin Ha Ri acceptă oferta prietenei ei. Ea iese la o întâlnire oarbă ca Jin Young Seo, și intenționează să fie respinsă de cel cu care se vede. Când își vede partenerul de la întâlnirea oarbă, Shin Ha Ri este uluitî, acesta fiind Kang Tae Mu, directorul general al companiei în care lucrează. 

Kang Tae Mu este CEO-ul unei companii pe care a fondat-o bunicul său. Într-o zi, bunicul lui il informează că i-a pregătit o întâlnire oarbă. Kang Tae Mu este un dependent de muncă și este enervat că bunicul său îi stabilește întâlniri romantice. El decide să se căsătorească cu următoarea femeie pe care o întâlnește la o întâlnire oarbă, astfel încât să nu mai fie deranjat de munca sa. Acea femeie este Shin Ha Ri, dar ea se preface a fi Jin Young Seo.

În ziua următoare, Shin Ha Ri primește un apel telefonic de la Kang Tae Mu. El îi cere să se căsătorească cu el.

Teaserul începe cu Ahn Hyo-seop prezentându-se: „Numele meu este Kang Tae-moo. Îți voi spune despre mine. Practic, sunt bun la toate.” Pe ecran apre un text, etichetându-l drept „Un om care excelează în multe domenii”. Teaser-ul ne spune apoi că Kim Se Jung se pregătește pentru întâlnire. În fundal, o auzim pe Seol In-ah  implorând-o pe Kim: „Ha-ri, trebuie să mă ajuți! Trebuie să evadez de pe piața  întâlnirilor oarbe. Te rog, folosește-ți abilitățile de actorie pentru mine încă o dată.” Următorul ecran de text explică faptul că Ha-ri este „O femeie cu capacitatea de actorie dată de Dumnezeu”.

La locul întâlnirii, Ahn Hyo Seop îi strigă lui Kim Se Jung: „Dna. Jin Young-seo?” Kim este în uimită să vadă că tipul cu care se întâlnește în locul prietenei ei este de fapt CEO-ul companiei ei. În timp ce camera se rotește înainte și înapoi între cele două scene, subtitrările explică: „Două persoane se întâlnesc la o întâlnire în orb”. Deși Kim Se Jung continuă cu jocul ei pentru a încerca să distrugă interesul lui Ahn Hyo Seop, el decide: „Mă voi căsători cu femeia pe care am întâlnit-o astăzi”.

Îl vedem scurt și pe pe Kim Min Kyu  în timp ce aproapedă peste Kim Se Jung cu mașina lui. Ea este ocupată să încerce să se ascundă de Ahn Hyo Seop la serviciu, iar Seol In-ah, furioasă, îi spune: „Ce ai făcut exact ca să-l faci pe Kang Tae-moo să vrea să se căsătorească cu tine?” Șocată, Kim Se Jung repetă: „Vrea să se căsătorească? Cu tine!?” Cu toate acestea, Ahn Hyo Seop a intrat în jocul lor și îi spune lui Seol In-ah: „Te rog, adu-o mai întâi aici.” Seol întreabă: „Pe cine?” iar Ahn răspunde: „Femeia cu care urma să mă căsătoresc”. Teaserul se încheie când Ahn Hyo Seop și Kim Se Jung se întâlnesc din nou în ploaie.

Serialul are premiera pe 7 februarie.

Sursa 1

Sursa 2

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s