Fanii își doresc ca TWICE și alte trupe să anunțe conturi individuale de Instagram, după BTS și Yeonjun din TXT

În luna decembrie, membrii BTS au surprins fanii când au anunțat că fiecare din ei au conturi individuale de Instagram. Este pentru prima dată de la debut când idolii din BTS au conturi personale, până în prezent ei având doar conturi comune, gestionate de agenție.

De obicei, acesta este cazul pentru multe trupe. Grupul are un cont oficial pe fiecare platformă media, în care idolii postează pe rând.

Recent, Yeonjun din TXT a anunțat și el contul lui individual de Instagram, care a fost deschis la patru ani de la debutul lui, captând atenția multor fani din toată comunitatea kpop. Yeonjun este primul membru TXT care face acest lucru, iar fanii își doresc ca și restul membrilor să-l urmeze.

Fanii altor trupe s-au adunat pentru a discuta despre faptul că și idolii din alte trupe, cum ar fi TWICE, ar trebui să aibă conturi individuale de social media. Internauții au comentat: „Nu pot să cred că sunt deja patru ani de când (TXT) a debutat”, „Vreau și alți idoli să anunțe conturi individuale”, „Îmi doresc ca membrele TWICE să deschidă și ele propriile conturi”, „Când oare vor avea și alți idoli conturi proprii?”

sursa

Un gând despre „Fanii își doresc ca TWICE și alte trupe să anunțe conturi individuale de Instagram, după BTS și Yeonjun din TXT

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s