Fostul membru DAY6, Jae, își cere scuze după ce a numit-o pe Jamie „THOT”

Jae, fostul membru DAY6, și-a cerut scuze pentru jignirea adresată lui Jamie!

În timpul unei transmisiuni live, artistul a spus foarte sigur pe sine:„ Acum că nu mai fac parte din industria muzicală K-Pop pot să spun asta. De ce încearcă Jamie să fie o THOT? ” După o scurtă pauză în care și-a potolit râsul, Jae a continuat: ”E adevărat, am spus asta. Spuneți-i că am spus asta despre ea. Spuneți-i!

„THOT” este abrevierea de la „That Ho Over There”, frază tradusă în română drept „Curva aia de acolo”. Această abreviere este atașată femeilor ce își folosesc corpul pentru a atrage atenția bărbaților sau pentru a obține favoruri de la ei.

După ce Jamie a auzit această remarcă adresată ei a postat mai multe tweeturi, pe care le-a șters după puțin timp, în care și-a exprimat opinia despre jignirea adusă asupra ei. Aceasta a spus: „Ce? Doar amintește-ți cat de mult mi-a păsat de tine chiar și înainte să semnezi cu vechea ta agenție și de câte ori te-am întrebat dacă ești bine. M-am rugat pentru tine. Problemele tale erau ca ale mele. Este foarte trist.”

După ce s-a descărcat, artista a mai spus: „O să șterg ce am scris. Sunt bine acum” și „Urăsc faptul că noi, ca femei, trebuie să suportăm umorul bărbaților în această comunitate online.”

După ce situația a ieși de sub control, Jae și-a cerut scuze în mod public: „Vreau să îmi cer scuze lui Jemie pentru gluma făcută. A fost o glumă nesărată și îmi pare rău că i-am provocat disconfort lui Jamie. Am crezut că este o glumă prietenoasă, dar se pare că nu este. Nu m-am referit la nici un fel de contact fizic sau de acțiune nepotrivită, m-am referit la aura de „baddie (persoană cu caracter independent și libertin)” pe care ea o emană. Am crezut că cele două sunt similare, dar chiar și așa, nu este o scuză pentru ceea ce am spus. Îmi cer sincer scuze lui Jamie și tuturor persoanelor pe care le-am rănit.”

Unii fan îi i-au apărarea lui Jae și spun că acesta a crezut într-adevăr că termenii „ho” și „baddie” sunt sinonime, lucru de reiese din continuarea transmisiei live a acestuia în care a spus de mai multe ori că Jemie este o persoană și o artistă minunată. Acesta a specificat faptul că „Spun acest lucru pentru că Jamie îmi este prietenă apropiată. Ea face mișto de mine mereu(…) Jemie, vocal, este ca o diavoliță. Are melodii bestiale.”

Voi ce părere aveți despre această controversă?

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s