O actriță din Coreea susține că este mult mai frumoasă decât Kim Tae Hee sau Jun Ji Hyun

O actriță coreeană spune că este mult mai frumoasă decât Kim Tae Hee sau Jun Ji Hyun.

Pe 5 ianuarie, pe un forum popular din Coreea, a fost postat un articol intitulat „O actriță pretinde că este mai frumoasă decât Kim Tae Hee sau Jun Ji Hyun”, și a ajuns în scurt timp foarte căutat.

Este vorba despre actrița Kim Hee Sun. În urmă cu câțiva ani, actrița a fost invitată să apară într-un episod din emisiunea „Knowing Brothers” de pe JTBC. În timpul acestui episod, Kang Ho Dong i-a cerut să aleagă cine este mai frumoasă dintre Kim Hee Sun, Kim Tae Hee și Jun Ji Hyun. Apoi, Kim Hee Sun i-a făcut pe toți să râdă, pentru că s-a ales pe ea fără ezitare. Ea a adăugat că, deși toate sunt frumoase, ea a deschis calea înaintea lor.

Mulți internauți au fost de acord și au comentat: „Dacă ea spune asta, atunci sunt de acord”, „Chiar și anti-fanii ei recunosc că este frumoasă”, ”Le-am văzut pe toate în realitate, dar Kim Hee Sun m-a impresionat. E foarte frumoasă”.

Între timp, Kim Hee Sun se va întoarce pe micile ecrane în noua k-dramă de pe MBC, „Tomorrow”, iar primul episod va avea premiera în prima jumătate a anului 2022.

Sursa: allkpop.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s