Actrița Lee Chae Young este acuzată că își abandonează animalele de companie

Actrița este bănuită că și-a abandonat animalele de companie în repetate rânduri.

Potrivit unui raport de pe platforma Wikitree, în data de 10 ianuarie, a fost împărtășit un zvon de către o persoană anonimă, care susținea că actrița Lee Chae Young și-ar fi abandonat animalele. Persoana anonimă a explicat faptul că aceasta a distribuit diverse fotografii în care este prezent câinele ei pe nume Jack Coke, la începutul anului 2020.

De exemplu, aceasta a postat o fotografie, iar în descriere a scris: „Prima dimineață fără Jack Coke.. Un LP a fost pus acolo unde era Jack Coke”.

În plus, persoana susține că a găsit fotografii cu Jack Coke postate pe alte conturi de socializare, care nu îi aparțin actriței. În descrierea contului respectiv, era scris: „Noul membru al familiei. Vom face o plimbare pe plaja Ae Wol”.

Potrivit dovezilor, anonimul susține faptul că Jack Coke a fost adoptat de o altă familie, care este apropiată de Lee Chae Young. A mai explicat faptul că, atunci când internauții au întrebat-o pe actriță despre cățeluș, aceasta ar fi șters toate pozele cu patrupedul de pe conturile sale.

Pe lângă acest lucru, s-a descoperit faptul că nu este prima oară când actrița face un astfel de gest. În anul 2017, aceasta avea un pomeranian alb. Cu toate acestea, fotografiile în care câinele era prezent au fost șterse brusc, iar de atunci actrița nu a mai pomenit de el niciodată.

Persoana anonimă a scris pe platformă: „Lee Chae Young a avut un alt câine înainte de Jack Coke. În 2017, a postat o fotografie cu ea plimbând acel câine. Unele poze au mai rămas pe contul ei, însă aceasta nu a mai pomenit niciodată de acel cățeluș, așa că tind să cred că a abandonat și acel câine.”

De asemenea, fanii susțin faptul că actrița a postat în anul 2020 o fotografie în care anunța adopția unei pisici. Cu toate acestea, nu după mult timp, Lee Chae Young ștersese fotografiile în care apărea pisica. Motivele din spatele ștergerii fotografiilor nu au fost dezvăluite, iar actrița nu a menționat niciodată că l-ar fi dat spre adopție pe Jack Coke. Cu toate acestea, când Wikitree a contactat-o ​​pe actriță pentru mai multe răspunsuri, aceasta nu a răspuns.

Tu ce părere ai?

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s