YG Ent. anunță mai multe produse BLACKPINK + fanii răspund și #BLACKPINKCOMEBACKNOW devine trend mondial

Fanii BLINKs cer revenirea grupului cât mai curând posibil.

Ultima revenire a grupului de fete cu „Ice Cream”,  în colaborare cu cântăreața pop Selena Gomez, împlinește deja doi ani de la lansare în acest an.

Anterior, Jisoo a confirmat revenirea lui BLACKPINK printr-o postare pe Weverse „…BLINKs ai  mei,  odihnă și în această săptămână și sper că vă veți bucura mai târziu. BLACKPINK va reveni în curând pentru a face o mulțime de amintiri speciale cu BLINKs, așa că vă rugăm să așteptați haha vă iubesc foarte mult, BLINKs.”

Întrucât membrele au fost ocupate cu promoțiile individuale anul trecut, fanii sunt încă dezamăgiți, deoarece BLACKPINK nu a lansat muzică pentru întregul grup în 2021, iar acum sunt revoltați pentru că YG Entertainment a anunțat încă o dată o nouă marfă BLACKPINK în loc de un album (DVD  și Blue-ray pentru „THE MOVIE” al lui BLACKPINK vor fi lansate pe 25 martie).

#BLACKPINKCOMEBACKNOW împreună cu #STOPDELAYINGBLACKPINK au urcat în tendințe la nivel mondial pe Twitter, cu peste 300 000 de tweet-uri la nivel global.

Fanii au comentat:

„Nu, dar aceste fete nu și-au părăsit casa la acele vârste fragede, pentru a trece prin ani de muncă grea pentru visele lor și pentru a fi tratate ca rahatul ca artiste. O revenire este minimul strict pentru YG!”

„Serios, este atât de greu să lansați niște muzică nouă? Dacă nu muzică, puneți-le într-un spectacol, ORICE! Pentru a arăta că sunt încă un grup nemaipomenit! Și nu folosiți calitatea decât cantitatea scuză pentru că raportul nu e corect.”

Așteptăm cu răbdare în timp ce ne hrăniți în continuare cu produse! Produsul nu va cânta „BLACKPINK IN YOUR AREA”. Fanii trebuie auziți! Dă-ne MUZICĂ BLACKPINK , YG Entertainment.”

 

 

Sursa

Un gând despre „YG Ent. anunță mai multe produse BLACKPINK + fanii răspund și #BLACKPINKCOMEBACKNOW devine trend mondial

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s