[CCC] Fosta membră DIA, Somyi, postează conținut 19+

Fanii lui Somyi sunt dezamăgiți de alegerea acesteia.

Recent, un internaut a postat un mesaj pe o comunitate online, în care a susținut faptul că ar fi fost fanul lui Somyi. Acesta a spus că a participat la întâlnirile cu fanii organizate de trupa DIA și a cumpărat photocarduri cu artista. Internautul a mai mărturisit că a fost profund dezamăgit în momentul în care a aflat că Somyi și-a făcut debutul ca BJ pe platforma Panda TV, pentru a face conținut destinat adulților cu vârsta peste 19+.

Internautul: „Îmi făceam griji în legătură cu sentimentele lui Somyi, deoarece nu voiam să fie rănită de cuvintele răutăcioase de pe V Live, dar o văd acum în fața camerei zâmbind pentru tot felul de bărbați și alți oppa… fiind îmbrăcată în acele haine… Ea face dansul „Zero Two” dacă cineva îi oferă 30.000 de woni… Și eu am participat la întâlnirile cu fanii când era în trupă. La naiba, simt că am pierdut foarte mulți bani și timp. Mă înnebunește asta. Am cumpărat un photocard cu aceasta care costa 20.000 de woni. Și când mă gândesc că purtam acel photocard în care se afla poza unui BJ… eram o elevă inocentă de liceu. Unnie, poți obține un certificat sau te poți pregăti pentru un examen. Sunt atât de stânjenită! Te rog, urmează o facultate, chiar dacă pici examenul de 4 sau 5 ori! Sunt atât de stânjenită că am fost fana unui BJ care face conținut pentru adulți!!”

Alți internauți au comentat:

  1. Dacă ar fi avut succes ca celebritate, ar fi continuat acea cale. Nu a putut câștiga suficienți bani făcând asta, așa că și-a găsit un alt loc de muncă. Știu că nu arată bine în fața societății, dar nu este ceva ilegal. Ea și-a ales această viață. Dacă ești fan adevărat, ar trebui să o susții în toate alegerile ei.
  2. Cred că este atât de nefericită.
  3. Poate că are un motiv ascuns pentru care face asta. E atât de trist.
  4. Eu cred că timp ce există atâtea persoane care te susțin și te urmăresc, nu ar trebui să îi faci de râs cu acțiunile sale.
  5. De ce a ales Panda TV? Putea face clipuri pe YouTube….
  6. Aș fi fost foarte dezamăgită dacă idolul meu preferat ar fi început să vândă clipuri sexuale!
  7. Consider că idolii ar trebui să se gândească și la fanii lor, nu doar la propriile dorințe. Fanii și-au dedicat timpul, banii și dragostea pentru ei. Ar trebui să fie persoane decente.
  8. Mi-am pierdut orice urmă de respect pentru ea când mi-am dat seama că am în dulap un photocard cu cineva care face conținut pentru adulți.

Tu ce părere ai?

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s