Jisoo și Jung Hae In au parte de un moment de liniște și afecțiune în “Snowdrop”

BLACKPINK’s Jisoo And Jung Hae In Share A Quiet Moment Together In “Snowdrop”

Snowdrop lansează imagini noi cu protagoniștii.

Acțiunea din drama controversată are loc în Seul, anul 1987, în zilele de dinaintea alegerilor prezidențiale. Jung Hae In îl joacă pe Su Ho, un student la o universitate prestigioasă care intră brusc într-un cămin universitar pentru femei plin de sânge, iar Jisoo din BLACKPINK o interpretează pe Young Ro, o studentă la universitatea pentru femei care îl ascunde pe Suho și îi îngrijește rănile chiar dacă se pune în pericol.

Însă ce nu știe Young Ro e faptul că Su Ho este spion nord-coreean, care ajunge împreună cu ceilalți spioni, să le ia ostetice pe fetele de la universitate. De asemenea, și Young Ro ascunde un secret – faptul că este fiica șefului Agenției Naționale de Planificare a Securității.

În noile cadre dezvăluite, Su Ho și Young Ro, chiar dacă sunt inamici, stau împreună și au parte de un moment intim, unde încearcă să își deschidă inimile unul față de altul. Su Ho încearcă să o liniștească și se uită cu afecțiune la aceasta.

4 gânduri despre „Jisoo și Jung Hae In au parte de un moment de liniște și afecțiune în “Snowdrop”

  1. Flori costache

    Imi place foarte mult aceasta drama, o urmăresc cu sufletul la gura. Fiecare episod ne aduce evenimente noi, din ce în ce mai palpitant! De abia astept următorul episod! Îl iubesc pe JungHaeIn și l apreciez foarte mult! Este un actor excelent, nu are nevoie de cuvinte, gesturile, mimica fetei și ochii lui spun totul !👍💯🤗😍❤❄

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s