Actorul care le are pe toate, dar nu și norocul necesar pentru a deveni un star de top

Acest actor încă nu a reușit să dea marea lovitură în showbiz.

Jang Ki Young este unul dintre cei mai cunoscuti artiști masculini în ascensiune din industria de divertisment. Inițial a debutat ca model, având în vedere înălțimea sa de 1,87 m, iar după doi ani în modă, și-a făcut debutul în actorie cu o apariție cameo în drama “It’s OK It’s love” (2014).

Putem spune că Jang Ki Yong le are pe toate – joacă bine, are carismă, este frumos, înalt, și reușește să aibă o chimie uimitoare cu colegii săi. Dar ce îi lipșește pentru a deveni un super star cu adevărat? Un pic de noroc am zice noi.

Acesta a apărut în mai multe producții printre care, comedia romantică “Go Back Couple”, drama “My Mister”, iar apoi au urmat serialele unde a avut rol principal – “Come And Hug Me”, “Kill it”, “Search: WWW” și “My Roommate Is A Gumiho”. Deși, în ultimele proiecte menționate, actorul a primit multe comentarii pozitive pentru talentul său, dramele nu au fost un succes în privința ratingurilor.

JJANGKIYONG — [ENG TRANS] Jang Kiyong Interview with Ilgan...

Având în vedere că are abilități actoricești excelente și este frumos, fanii au crezut că tot ce îi trebuie acestuia e un rol principal masculin bun și un scenariu uimitor cu care poate ajunge la următorul nivel în cariera sa.

S-ar fi părut că șansa a apărut în 2021, când a fost confirmat că va juca într-o melodramă alături de actrița de top, Song Hye Kyo. Se aștepta ca “Now We Are Breaking Up” să fie noua dramă hit, care să îl pună pe Jang Ki Yong pe lista actorilor de top. Cu toate acestea, norocul nu a fost nici de data aceasta de partea lui, deoarece serialul nu a atins așteptărilor fanilor și a tot scăzut în rating.

Chimia dintre Jang Ki Yong și Song Hye Kyo de asemenea a primit reacții mixte, deoarece o parte dintre telespectatori au zis că povestea lor de dragoste din serial pare forțată, iar diferența de vârstă dintre aceștia i-a făcut să se simtă inconfortabil. Deși ratingul mediu pentru “Now, We Are Breaking Up” a fost de 6,6%, cifra cea mai mare înregistrată de o dramă în care a jucat Jang Ki Yong, se pare că nu a fost suficientă pentru a atrage atenție foarte mare.

Industria divertismentului din Coreea de Sud are o mulțime de actori talentați care se luptă pentru a-și crea o reputație solidă. Din păcate, Jang Ki Yong se numără printre aceștia.

Sursa: kbizoom

2 gânduri despre „Actorul care le are pe toate, dar nu și norocul necesar pentru a deveni un star de top

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s