Drama „The King of Tears, Lee Bang Won” este suspectată de abuzul unui cal care a murit în timpul filmărilor

Asociația pentru Protecția Animalelor din Coreea a anunțat în data de 20 ianuarie că suspectează producția dramei istorice „The King of Tears” de pe KBS 1TV de abuzul unui cal în timpul filmărilor.

Episodul de săptămâna trecută al dramei „The King of Tears, Lee Bang Won” a avut o scenă în care tatăl lui Lee Bang Won, Lee Sung Gye, a fost atacat în timp ce călărea și a căzut periculos. Personajul este trântit în mod dramatic, dar și calul cade cu capul înainte și aterizează rănit pe o parte.

Mulți telespectatori au crezut că scena respectivă a fost realizată folosind efecte CGI, însă Protecția Animalelor a decis să investigheze cazul mai îndeaproape.

Apoi, în data de 20 ianuarie au fost publicate presupusele secvențe din spatele camerelor de filmare. Asociația a declarat: „Am confirmat suspiciunile cum că respectivul cal a fost legat de către echipa de producție, care l-a făcut să se împiedice în mod intenționat pentru a crea această scenă. Aceste lucruri se văd în filmările de mai jos. După ce se prăbușește din cauza firului care i-a fost legat de picioare, calul rămâne întins pe jos într-o poziție care indică dureri fizice puternice. Scena a fost realizată într-o manieră atât de periculoasă, încât până și cascadorul ar fi putut suferi răni grave.

În final, Asociația a adăugat: „Imediat după ce cascadorul cade de pe cal, membrii producției se grăbesc spre el să verifice dacă este bine. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu pare să se îndrepte către cal. Până acum nu avem cum să confirmăm dacă a fost într-adevăr rănit sau nu. Însă nu putem să ignorăm șocul că în anul 2022, un canal atât de mare de televiziune utilizează asemenea metode de filmare.

Internauții au dat drumul unei petiții pe site-ul oficial al KBS, cerând o explicație pentru incident. Când a fost contactat de reporteri, un reprezentant al KBS a comentat: „Momentan se verifică situația și se va organiza curând o conferință de presă.”

Câteva comentarii ale internauților sunt:

1.[+536, -1] Calul a murit eventual. Până și în declarația oficială, s-a spus că a fost un accident și se vor găsi alternative. Din cauză că acel cal și-a rupt gâtul după căzătură, nu a mai putut să se ridice. Și nimeni nu a mers să verifice situația lui. Mi se face pielea de găină.

2.[+481, -1] Au legat picioarele calului ca să îl facă în mod intenționat să cadă și asta pentru a filma o dramă în anul 2022. Țara noastră este clar subdezvoltată încă. Acei trei oameni implicați ar trebui să fie pedepsiți. Sunt oameni care ar trebui să fie blestemați. Am atâția nervi

3.[+445 -1] Lucrul cu adevărat înfricoșător este că nimeni nu a vrut să oprească cruzime. Există actori și oameni care lucrează cu ei care ar face orice pentru bani. De la a tortura animalele la a lua vieți. Există o petiție la nivel național pentru asta. Sper ca toată lumea să afle ce a făcut această dramă și să nu mai fie difuzată la televizor.

4.[+181, 0] Calul a murit în cele din urmă. Actorul și-a pierdut mințile un timp după căzătură. Am trimis un email canalului. Banii mei au fost folosiți pentru a ucide un animal și pentru a răni oameni.

sursă

2 gânduri despre „Drama „The King of Tears, Lee Bang Won” este suspectată de abuzul unui cal care a murit în timpul filmărilor

 1. Jolyne

  E pur și simplu groaznic
  Nici nu pot sa îmi exprim nervii și frustrarea
  Sa presupunem ca animalul nu a murit în urma căzături, dar tot nu au dreptul sa-l facă sa se răneasca pentru scena respectiva. E inuman. Merita sa fie amendați, concediați și băgați puțin mai mult la pârnaie

  Apreciază

  Răspunde
 2. Arrietty

  Oamenii după platoul ăla de filmare sunt nebuni! Cum poți să legi piciorul unui animal și să tragi de sfoara ca să pice?! Cum?! Cei care au tras de sfoară nu s-au gândit deloc că așa o să se întâmple? Era previzibil să se întâmple un accident! Săracul cal, când a picat la pământ, a început să dea din picioare de durere!!! Sper să le cadă mâinile la ăia! Să pățească același lucru! Merită să fie băgați la pușcărie! Toți oamenii care abuzează de animale, merită tot ce e mai rău! Cum poți să faci rău unui animal? Nu ia durut inima pentru el? Nici măcar nu s-au dus să vadă dacă e bine, gunoaiele ălea!

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s