Hyunjin din Stray Kids vorbește despre aspirațiile sale pentru anul 2022, fanii trupei și altele

Stray Kids’ Hyunjin Opens Up About His Main Goal For 2022 + How His Fans Keep Him Going

Artistul a participat recent la un pictorial cosmic realizat de revista Dazed!

În cadrul interviului care a urmat după realizarea ședinței foto în stil futurist, Hyunjin din Stray Kids a remarcat: „În timp ce pozam pentru acest pictorial neobișnuit, dar foarte îndrăzneț, mă gândeam că fanilor STAY le vor plăcea foarte mult fotografiile. Mă gândeam la asta, deoarece ținutele, atmosfera și fotografiile sunt atât de grozave! Sunt sigur că fanii vor aștepta cu nerăbdare acest pictorial. Sunt foarte curios să văd reacțiile lor!”

Mai apoi, a adăugat răzând: „Sper că tot mai mulți oameni se vor îndrăgosti de mine după ce vor vedea fotografiile și clipul video reprezentativ pentru pictorialul din luna februarie!”

Discutând despre anul 2022, Hyujin a spus: „Scopul meu principal pentru acest an ar fi participarea la un turneu mondial. A trecut foarte mult timp de când nu am mai cântat în fața fanilor noștri internaționali. Așa că îmi doresc să am posibilitatea de a mă distra alături de ei în timp ce cântăm pe scenă!”

Mai apoi, artistul a completat: „Din cauza pandemiei cu COVID19, nu am mai avut nicio ocazie de a ne întâlni fizic cu fanii. Dar, spre fericirea grupului, anul trecut am primit o oportunitate de a evolua în fața unui număr limitat de fani. Din moment ce a fost pentru prima oară în doi ani de când nu am mai avut activități promoționale fizice, fanii au reușit să ne transmită o energie pozitivă. Acel lucru m-a făcut să îmi reamintesc motivul pentru care mă aflam atunci pe scenă. Chiar și în prezent, acea energie mă face să vreau să merg mai departe.”

În ceea ce privește modul său de a-și petrece timpul liber, Hyunjin a spus: „După ce a trecut Anul Nou, nu am prea avut zile libere. Dar, când am astfel de zile, mă relaxez desenând.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s