Xiumin din EXO dezvăluie motivul pentru care agenția SM Ent. i-a interzis să mai joace fotbal

EXO’s Xiumin Shares How A Run-In With Former MMA Fighter Kim Dong Hyun Led To A Ban On Him Playing Soccer

În cel mai recent episod al emisiunii Amazing Saturday, invitații au fost Xiumin din EXO și Kang Hong Seok, care joacă în prezent în muzicalul Hadestown.

Când a apărut Xiumin, Key din SHINee a comentat – „Omul acesta nu îmbătrănește deloc”. Ceilalți colegi ai lui Key au fost de asemenea uimiți de cât de tânăr arată membrul EXO, deși abia s-a întors din armată. Apoi, Park Na Rae a spus că Kang Hong Seok seamănă cu Kim Dong Hyun, dar Kang Hong Seok a răspuns glumind – „Nu-mi place asta”.

Xiumin de asemenea a început să vorbească despre o întâmplare petrecută cu Kim Dong Hyun. Acesta a spus – „Eram într-o emisiune sportivă, unde jucam fotbal. Kim Dong Hyun era în echipa adversă. Amândoi jucam serios și ne-am ciocnit, rănindu-mă astfel la picior.” Auzind incidentul, membrii echipeii “Amazing Saturday” au început să-l critice pe Kim Dong Hyun, spunându-i – „Trebuia să renunți la rețelele de socializare.”

Kim Dong Hyun, care și-a amintit, a povestit – „În public, erau fani, iar pe conturile mele de socializare a fost haos. În mod normal, când făceam o postare, primeam cam 10 comentarii. În acea zi, am primit 5000 de comentarii. A fost haos.” Apoi, i-a spus lui Xiumin „Ar trebui să le spui că atunci te-am scos de pe teren, cărându-te în spate.”

Xiumin a mai spus – „M-am simțit de parcă eram într-un meci de arte marțiale, nu că jucam fotbal. Era ca și cum ai lovit o țeavă din fier. Cu siguranță, este un luptător legendar dintr-un anume motiv. După ce m-am dus la spital, a stat și m-a așteptat.”

Kim Dong Hyun și-a cerut din nou scuze, zicând, „Îmi pare rău. Chiar am fost șocat când am văzut conturile mele de pe rețelele de socializare.” 

Xiumin a mai adăugat la sfârșit – „După acea zi, agenția mi-a interzis să mai joc fotbal.”

Kim Dong Hyun este în prezent entertainer, dar în trecut a fost luptător de arte marțiale mixte (MMA).

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s