Ce semnificație are tatuajului lui Minhyuk din MONSTA X?

Te-ai întrebat vreodată ce semnificație are tatuajul artistului care ilustrează o balenă?

Multe celebrități coreene au decis să își facă tatuaje, unele colorate, altele simple, iar altele complexe. Aceste tatuaje îi fac pe fani să își pună întrebări legate de semnificația lor sau motivul pentru care respectivul artist a ales să se tatueze.

Așadar, haideți să aflăm împreună care este semnificația tatuajului de pe genunchiul lui Minhyuk din MONSTA X.

Tattoo Meaning: MONSTA X MinHyuk's Whale Knee Tattoo

Dacă ești fan MONBEBE, atunci știi cât de mare este adorația lui Minhyuk față de balene și mare. Un lucru interesant este faptul că numele de utilizator pe care îl are pe Instagram (@go5rae) este, de fapt, cuvântul coreean pentru „balenă” – 고래 – pronunțat go-rae). Minhyuk a postat deseori fotografii cu balene pe contul său.

Tattoo Meaning: MONSTA X MinHyuk's Whale Knee Tattoo

Când și-a arătat tatuajul pentru prima oară, acesta a spus: „Dacă vor spune ceva în legătură cu el, atunci nu voi spune că este tatuaj. Voi spune că am fost la mare și o balenă mi-a îmbrățișat genunchiul.”

În cadrul unui interviu pentru revista W Magazine, idolul a spus că a iubit pictorialul, deoarece a inclus lucrurile sale favorite: balenele, marea și oceanul. A mai mărturisit că visul lui este să meargă în străinătate și să vadă un grup de balene care înoată în mare. Învingându-și teama de apă, este chiar dispus să meargă să vadă balenele cu permisul de scafandru.

Minhyuk a explicat, de asemenea, că și-a făcut tatuajul pentru a acoperi o cicatrice și a vrut ca acesta să fie ceva semnificativ pentru el, așa că a ales un design de balenă.

Tattoo Meaning: MONSTA X MinHyuk's Whale Knee Tattoo

sursa: kpopmap

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s