6 actori coreeni faimoși ale căror proiecte recente au dezamăgit publicul

Aceste 6 mari nume de actori din industria coreeană au dezamăgit publicul cu proiectele lor recente!

Nume celebre cum ar fi Gong Yoo, Lee Min Ho și Lee Dong Wook se află în topul celor mai buni actori din Coreea de Sud. Cu toate acestea, impactul pe care dramele și filmele în care au jucat pe parcursul ultimilor ani au dezamăgit, într-o oarecare măsură, publicul.

Mai jos veți putea vedea o listă de actori celebri ale căror proiecte recente nu s-au ridicat la așteptările fanilor!

1. Gong Yoo

Gong Yoo este cunoscut pentru faptul că știe să aleagă scenariile potrivite. Majoritatea producțiilor în care a apărut au avut mare succes, din acestea putem reaminti legendarul film „Train to Busan” sau celebra dramă „Goblin”. Cu talentul și carisma sa, Gong Yoo aproape că nu a dezamăgit publicul niciodată.

“Xu Fu“ Kong Liu Hao body is no longer hiding! Male god abdominal muscles Pacific wide shoulders are a feast for the eyes

În 2021, actorul nu a reușit să obțină succesul așteptat, în ciuda faptului că a revenit pe ecrane cu producții promițătoare cum ar fi „Seobok” și „The Silent Sea”. Nu putem spune că încasările dramelor au fost rele, însă se poate afirma faptul că pentru un actor de talia lui Gong Yoo, acestea au fost mult sub nivelul așteptat.

Reacțiile spectatorilor pentru „Seobok” și „The Silent Sea” nu au fost atât de entuziaste, ceea ce este de înțeles deoarece ploturile ambelor drame nu sunt nici atrăgătoare publicului, nici asemănătoare cu celelalte lucrări ale lui Gong Yoo.

Gong Yoo uses an origami tile to lure Squid Game’s protagonist into a series of deadly contests

2. Lee Dong Wook

După ce a avut o revenire de succes în „Goblin” ca personaj secundar masculin, Lee Dong Wook a continuat să atragă atenția publicului fiind personajul principal din dramele bine cunoscute „Touch Your Heart”, „Stranger From Hell” și „Tale of The Nine Tailed”.

Yoo In Na And Lee Dong Wook In Talks To Reunite For New tvN Drama

Totuși, în 2021, drama de mister și acțiune „Bad and Crazy” în care Lee Dong Wook a interpretat unul din rolurile principale a eșuat în a obține rata de rating preconizată. Media națională a ajuns la aproximativ 3%, fiind considerată o dezamăgire față de dramele anterioare în care Lee Dong Wook a jucat.

Tin tức mới nhất về `Lee Yeon` | Trang 1

Lee Dong Wook Wanders In Despair After His Brush With Danger In “Tale Of The Nine-Tailed”

3. Lee Mi Ho

Lee Min Ho este fără discuții unul dintre cei mai populari actori, nu doar din Coreea de Sud  ci și din toată Asia. El este starul a unora dintre dintre cele mai memorabile k-drame din toate timpurile precum „The Heirs” și „Boys Over Flowers”. În ciuda acestui lucru, dramele recente în care a jucat au eșuat în a face o impresie bună.

Image

lee min ho wallpaper,suit,formal wear,black hair,hairstyle,cool

Dramele „Legend Of Blue Sea” și „The King: Eternal Monarch” au atras multă atenție în primele episoade, dar nu și-au putut păstra popularitatea până la final. Unul dintre motivele ce au condus la acest deznodământul este reprezentat de faptul că modul de a juca a lui Lee Min Ho este același în fiecare dramă.

Anul acesta, Lee Min Ho va juca pentru prima dată rolul unui răufăcător în drama „Pachinko”. Prin prisma acestui nou proiect el este așteptat să își dezvăluie o altă latură și să cucerească publicul. Să sperăm că „Pachinko” va reprezenta un proiect de succes pentru Lee Min Ho.

Image

Lee Min-ho in The King: Eternal Monarch | Photo: Netflix

4. Yoo Seung Ho

Yoo Seung Ho a câștigat multă atenție și a impresionat publicul după ce a jucat ca personaj principal în dramele de renume „Remember”, „The Emperor Owner Of The Mask”, ”I`m Not A Robot” etc.

Din păcate, proiectele sale recente nu au fost la fel de reușite ca celelalte, actorul părând a alege doar roluri familiare. Dramele precum „My Strange Hero”, „Memorits” și cel mai recentă dramă, „Moonshine” nu au lăsat o impresie bună publicului. Dacă Yoo Seung Ho și-ar îndrepta atenția spre drame cu plot mai palpitant, cu personaje complicate și cu dinamică mai mare ar putea să își recapete popularitatea rapid.

Yoo Seung Ho Revealed To Have Lost 5 Kilograms While Filming Nonstop For “Ruler: Master Of The Mask”

5. Ji Chang Wook

Mulți urmăritori de drame spun că recent au simțit o urmă de regret pentru Ji Chang Wook. El obișnuia să atragă foarte multă atenție asupra sa datorită talentului si carismei. Acesta a impresionat publicul în dramele „Empress Ki”, „Healer”, „Suspicious Partener” etc.

Kdrama Korean thrillers Korean shows Defendant Vagabond Netflix what to watch

Se pare că interesul publicului pentru Ji Chang Wook  a scăzut semnificativ de la difuzarea dramelor „Blackstreet Rookie” și „Lovestruck In The City”. Cele două drame nu au devenit hit-uri, în ciuda popularității personajelor principale.

Abilitățile sale scăzute de actorie s-ar putea datora scenariilor prea simple pe care acesta le alege. Mulți spectatori au remarcat faptul că proiectele recente ale actorului sunt prea simple și nu atrag atenția, lucru ce duce la umbrirea talentului actoricesc al lui Ji Chang Wook.

K-Dramas You'll Be Completely Hooked On

6. Park Bo Gum

Ultimul nume de pe această listă este Park Bo Gum. După ce a jucat în „Reply 1988” și „Love In The Monlight” popularitatea lui a crescut considerabil. Însă, în urma controversei divorțului dintre Song Hye Kyo și Song Joong Ki în care Park Bo Gum a fost implicat ( mai multe detalii găsiți aici), acesta și-a pierdut popularitatea.

The stars of the hit 2018 Korean drama series, Encounter, Song Hye Kyo (left) and Park Bo Gum. - Picture from tvN

Omenii au crezut că reputația actorului a fost negativ afectată de divorțul celor doi, dar pe lângă acest factor, publicul a observat și faptul că dramele recente în care acesta a jucat aveau scenarii plictisitoare ce au pus talentul actorului în umbră.

Printre proiectele ”nereușite” ale lui Park Bo Gum se numără dramele „Encouter”, „Record of Youth” și „Seobok”. În ciuda eșecurilor acestuia, mulți internauți și-au păstrat speranța și cred cu tărie că actorul va reveni cu un proiect impresionant ce îi va reface popularitatea.

Ce părere aveți despre această listă?

sursa kbizoom

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s