[CCC] TOP se referă la marijuana, tentativa de sinucidere + părăsirea YG + oferă indicii că ar părăsi Big Bang

Articol:T.O.P sugerează plecarea lui din Big Bang, „Încercare extremă acum 5 ani” → „Cântecul de revenire conține motivul plecării”.

Sursa: Sports Chosun

T.O.P, care a  recent a decis să se lanseze solo, a făcut aluzie la faptul că va părăsi Big Bang.

Membrul Big Bang a apărut pe coperta revistei Prestige Hong Kong și a acordat un interviu cu revista, dezvăluind motivul din spatele pauzei sale lungi și planuri de viitor.

El a discutat despre controversa legată de marijuana, care a fost începutul pauzei, drept „cel mai rău moment” al lui și a mărturisit: „Am făcut o încercare extremă în urmă cu 5 ani. Abia mai târziu mi-am dat seama cât de multe răni și durere le-am provocat oamenilor din jurul meu,  familiei mele și  fanilor. Dar și datorită muzicii am reușit să depășesc criza.”

El a mai dezvăluit: „Am scris peste 100 de cântece în 5 ani. Gândul de a-mi umple raftul cu lucrări a fost forța motrice”.

El a abordat, de asemenea, motivul pentru care a părăsit YG, afirmând: „Toți stagiariisunt supuși unui sistem de antrenament dur. Ești antrenat să faci ceea ce vor ei să faci ca un robot. S-ar putea să fiu popular, dar nu-mi văd singurătatea interioară. Nu vreau să fiu un producător de roboți. Vreau să fac și să ajut artiști adevărați. M-am gândit pozitiv la formarea unui grup care să fie complet diferit de Big Bang”.

[Boo ] Am fost unul din fanii săi și, deși încă eram amărât și foarte enervat de scandalul lui, mă bucur că el alege cu adevărat ce vrea și ce trebuie să facă, lăsând toată acea faimă și realizările, ca să urmărească ceea ce își dorește de fapt. Toți trebuie doar să își încheie contractul și să-și trăiască propria viață în pace.

[Celine Tix Boo] Ce vrei să spui  e că lansează un album în curând și precomenzile vor începe în curând

[Celine Tix Boo] Eu doar încerc să fiu drăguț 💀 vestea este că el va renunța la cariera lui după chestiile de revenire

[fred] nu-mi pasă de el sau de bb, dar bine pentru el pentru că își dă seama că toată atenția pe care faima ți-o aduce și toate laudele sunt lipsite de sens atunci când nu ești într-un loc bun.
oamenii pot râde cât își doresc la mesajul „găsește/iubește-te pe tine însuți”, dar este unul dintre cele mai importante aspecte ale unei vieți cu adevărat fericite.

[rananicolee ] Întrucât articolul era în engleză, s-a spus cuvântul sinucidere. El a spus deschis că a încercat să se sinucidă. Puteți citi articolul complet aici:

T.O.P is Back: A Star Reborn

[minyun ali] Interesant cum i-au tradus motivul pentru care a părăsit YG. Am semnat în 2020, la 3 ani de la incident. Deci raționamentul acela nu are sens.

A terminat cu Coreea. Asta înseamnă că și cu YG . YG este o companie din Coreea… din păcate. El nu este legat de Coreea, ceea ce l-a făcut să se simtă îngrozitor după. Nu are nimic de-a face cu YG. Ca un vip vechi, mă așteptam să plece cu mult timp în urmă. Coreea nu a făcut altceva decât să-i facă rău în ultimii 5 ani. Chiar și colegii lui de echipă au făcut.

Îmi amintește de problema din 2019 în care mass-media avea încredere în cuvintele lui că după YG  se vor face producători de idoli atunci când vor avea toată libertatea. El se ocupă de kpop în general.

Unii dintre voi probabil știți că a semnat împreună cu GD, TAE ȘI DAE. Nu au plecat, așa că doar îmi face presupunerea mai exactă. Zilele lui ca artist kpop s-au terminat. El va face parte din BIGBANG, dar nu și în Coreea. Punct.

[Celine Tix] De asemenea, o altă dovadă a faptului că a terminat-o cu Coreea este că nu vrea să revină în Coreea, de asemenea, anunțul albumului său a fost făcut doar în japoneză, engleză și chineză și în coreeană deloc, așa că da, cred că nu vrea să promoveze în Coreea și din moment ce yg este coreean a vrut să taie legăturile

[Uglyducked] Dacă nici acest lucru nu este suficient pentru ca oamenii VIP să urască pe YG, atunci nu știu ce este. Mi se rupe inima pentru el și pentru alți membri BB. Chiar și GD este doar o marionetă pentru YG. Când i-am văzut pe IG în direct întrebând fanii ce părere au despre Jiyong și cine era Jiyong pentru ei? Se luptă cu greutatea și imaginea corpului. Și acum TOP se deschide cu privire la asta. Este atât de trist și sunt atât de fericit pentru el și le doresc membrilor și artiștii rămași să facă la fel și să plece 😔

[minyun ali] Sincer, comentariul tău despre gd este o insultă la adresa intelectului și a moștenirii sale. El își poate construi propria versiune a lui yg, așa cum a făcut-o cu agenția sa actuală. Totuși el rămâne. Ca vip, și eu sunt insultat.

[Celine Tix] pentru informare ( Fyi) Top nu a vrut să promoveze în Coreea, a spus că personal, de asemenea, anunțul noului său album era în chineză japoneză și engleză și în coreană deloc, ceea ce înseamnă că nu se mai apropie de scena coreeană, adică a tăiat legăturile cu yg pentru că în cele din urmă yg ent este o companie coreeană care își promovează artistul în Coreea …. Gd este propria lui persoană, nu este o păpușă, arta lui este a lui și persoana lui s-a luptat din greu nu din cauza lui yg, ci din cauza oamenilor care l-au urât masiv încă de la debut și a continuat să sufere de ură pe tot parcursul carierei sale, chiar înainte de scandalul său..la 18 ani a existat o petiție națională împotriva lui gd pentru ca să se „sinucidă” poate asta  dă o imagine despre cât de multă ură a primit..este bine fapt cunoscut că bigbang și-a reînnoit contractul cu yg dinpropria voință.. asta nu are nimic de-a face cu yg.. el vorbește despre idoli și cum funcționează sistemul lor, în general, în industrie, nu yg.. el a vorbit despre viața sa artistică și mai mult decât că a fost controlat sau orice el a vorbit despre presiunea care provine din a fi celebru în general.. aceste speranțe și vise el le-a plănuit de mult timp

[Breathefree] De fapt, cred că industria idolilor are nevoie de o adevărată revoluție, modul în care companiile tratează idolii este atât de exagerat.

[Pushmina] Sincer, îi doresc tot binele, a primit o grămadă de rahat pentru scandalul său cu iarbă, apoi oamenii aău zis că încerca să se joace cu media și apoi prietena lui l-a prostit fără niciun motiv. lăsați-l să trăiască

 

Sursa

Un gând despre „[CCC] TOP se referă la marijuana, tentativa de sinucidere + părăsirea YG + oferă indicii că ar părăsi Big Bang

  1. Jolyne

    Sunt fericita sa aud ca va reveni! Sunt sigura ca a terminat-o cu Coreea și cel mai probabil va promova în alte tari, dar ce ma încântă cel mai mult e ca se alfa pe drumul cel bun și încearcă sa se descopere pe el cu adevărat!

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s