Jimin din BTS are noi tatuaje?

Imagine

Fanii sunt curioși cu privire la noile tatuaje ale lui Jimin din BTS!

Pe data de 10 martie, grupul BTS a susținut primul concert offline în Coreea de Sud din ultimii 2 ani. Fanii au fost entuziasmați să îi vadă pe artiști pe scenă după o perioadă lungă de timp, iar membri grupului și-au dat toată silința pentru a face din acest concert o amintire plăcută pentru toți participanții.

În timpul prestațiilor, ARMY au observat că Jimin din BTS are noi tatuaje. Este vorba despre o lună plasată pe spatele acestuia și un semn mic ascuns după urechea lui. Unii fani dezbat dacă aceste tatuaje sunt reale sau dacă sunt doar tatuaje temporare, pe când alții încearcă deja să descifreze semnificațiile desenelor imprimate pe pielea idolului.

Unii fani au descoperit faptul că luna din data de 13 iunie 2013 arata exact ca cea de pe spatele lui Jimin. În urma descoperirii acestui lucru, ARMY au dedus că noul tatuaj al artistului este făcut pentru a comemora data debutului alături de BTS.

Imagine

Pe rețelele de socializare au apărut, de asemenea, suspiciuni legate de faptul că tatuajul din spatele urechii lui Jimin este o reprezentare a semnăturii lui. Unii fani cred, însă, că tatuajul reprezintă cuvântul „Youth” ce înseamnă tinerețe. „YOUTH” reprezintă și numele celui de al 2-lea album în limba japoneză pe care BTS l-a lansat pe data de 7 septembrie 2016.

Imagine

Imagine

Voi ce părere aveți despre presupusele tatuaje ale lui Jimin?

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s