Piesa „My Universe” de la BTS și Coldplay este inclusă ca OST într-un nou film

„My Universe” de la BTS și trupa britanică rock, Coldplay, a devenit OST.

Trupa BTS a lansat mai multe OST-uri de-a lungul anilor. În 2016, V și Jin au cântat melodia „It’s Definitely You (죽어도 너야)” pentru serialul Hwarang: The Poet Warrior Youthiar în 2021 cei doi au lansat OST-uri pentru dramele Jirisan și Our Beloved Summer. De asemenea, V a cântat și varianta în engleză a piesei „Sweet Night” (Itaewon Class).

Cu toate că vocile artiștilor sunt perfecte pentru k-drame, piesele acestora au apărut și în mai multe filme, precum „Fire” în producția Playing With Fire, unde joacă John Cena și „Friends”  în filmul Marvel, Eternals. Acum și melodia „My Universe” va face parte din coloana sonoră a unui film.

Producția în discuție este Moonshot, o comedie romantică, unde rolurile principale sunt jucate de Cole Sprouse și Lana Condor. Cei doi se îmbarcă într-o aventură în spațiu pentru găsirea iubirii, care se va lăsa cu multe întâmplări neașteptate.

Fanii BTS au fost plăcut surprinși când au vizionat trailerul, deoarece au ascultat piesa lor preferată și și-au văzut o parte dintre actorii preferați. De asemenea, au fost de acord că melodia se potrivește perfect cu tema filmului.

„Moonshot” va avea premiera pe HBO Max pe 31 martie 2022. Mai jos aveți trailerul:

sursa: koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s