K-drama BL „Semantic Error”: legătura lui Park Seo Ham cu BTS + webtoon-ul și nuvela web cresc în popularitate

기사 대표 이미지:[SBS Star] "That Is Semantic Error Park Seo Ham?!" The Guy in BTS Many Past Photos Identified

Webdrama virală BL „Semantic Error” este extrem de discutată online, ridicând și apetitul publicului pentru webtoon-ul și novela web din care a fost inspirată povestea. Totodată, protagonistul Park Seo Ham a fost extrem de mult discutat, fiind un prieten foarte apropiat de BTS.

După cum probabil știți, webtoon/webdrama BL („boy love”) „Semantic Error” a primit o versiunea dramatică, difuzată exclusiv pe Watcha. Versiunea K-dramei web i-a avut pe Park Seo am și Jaechan din DONGKIZ ca protagoniști principali.

Drama spune povestea de dragoste din campus dintre Chu Sangwoo (jucat de Jaechan din DONGKIZ) și un student popular de la design Jang Jaeyoung (interpretat de Park Seo Ham).

Serialul a primit imediat foarte multă atenție online. Park Seo Ham a atras recent atenția multora, însă trecutul său nu este încă foarte cunoscut publicului.

Park Seo Ham a debutat de fapt ca membru al grupului de băieți K-pop KNK în 2016 și a părăsit grupul anul trecut. El a fost stagiar la JYP Entertainment, precum și la agenția BTS Big Hit Music, înainte de debutul său ca membru KNK. El s-a antrenat cu membrii BTS și este bun prieteni cu ei. Recent, au început să circule online pozele lor împreună. 

JIN a mers la prezentarea de debut a KNK pentru a-i arăta sprijinul său și pentru Park Seo Ham.

În trecut, când membrii BTS au împărtășit fotografii cu ei înșiși online, a existat întotdeauna același tip arătos între ei. La vremea aceea când au fost lansate pozele, și chiar și până acum, nu mulți oameni știau că este vorba despre Park Seo Ham, mulți fiind acum surprinși după ce au descoperit asta despre Park Seo Ham.

Se pare că fostul idol a dat lovitura cu „Semantic Error”.  După premiera dramei din 16 februarie, aceasta a devenit virală, la fel și vizionarea romanului web „Semantic Error”, care a crescut cu 576%. În ceea ce privește webtoon-ul cu același nume,  și aceasta a crescut semnificativ, cu 312%.

 

 

Sursa1

Sursa 2

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s