[CCC] Un internaut împărtășește greutățile prin care trece ca fan al unei trupe nu atât de populare

Fanii se adună împreună și uneori participă la o mulțime de evenimente pentru a celebra grupul preferat.

Unul dintre aceste evenimente este întâlnirea la cafenele. Fanii idolilor populari închiriază cafeneaua pentru o zi specială, precum ziua de naștere a artistului și deschid cafeneaua pentru alți fani care vin să se bucure de cafeaua și deserturile de acolo împreună cu diferite fotografii și produse ale idolului expuse prin cafenea.

De obicei, în aceste cafenele, paharele, cănile și alte diferite pachete au un sticker cu imaginea idolului pe ele și interiorul cafenelei este decorat cu pozele idolului respectiv. În timp ce fanii pot să se bucure de aceste produse, cafenelele adună mai mulți clienți pentru că mulți dintre aceștia merg doar pentru a le vizita.

Însă, câteodată, unii fani ai idolilor k-pop care nu sunt așa de populari, au niște experiențe neplăcute atunci când doresc să închirieze o cafenea. Un fan a postat pe o comunitate online greutățile prin care trec fanii unor trupe nepopulare. În postare erau două fotografii cu conversația avută cu deținătorul unei cafenele.

Potrivit conversației, un fan a dorit să organizeze un astfel de eveniment pe 12 martie 2022, așa că a trimis un mesaj patronului localului. Fanul a scris: ”Bună! Aș dori să închiriez cafeneaua pentru două zile, pe 12 martie 2022. Este posibil?”

Cei de la cafenea au răsouns: ”Bună! Spațiul de închiriere este disponibil. Pentru ce artist ai dori să închiriezi?”, iar apoi fanul a spus:Suyun din Rocket Punch!”. Cafeneaua nu a răspuns pentru aproximativ 10 minute și apoi a scris: ”Îmi pare rău 😦 este alt artist planificat pentru aceste zile.”

Cafeneaua, care la început a spus că poate să închirieze în zilele respective, și-a schimbat rapid declarația și a explicat că spațiul nu mai poate fi închiriat, după ce a aflat cui artist trebuia să fie destinat acest eveniment.

Internauții care au văzut mesajul au început să discute despre acest subiect. În timp ce unii au spus că înțeleg poziția în care a fost pusă cafeneaua explicând că patronul trebuie să se gândescă la situația cafenelei, în timp ce alți internauți au criticat neserioziatea atunci când declarația  a fost imediat schimbată.

Comentariile internauților:

1) ”Pentru cafenea, au nevoie de mulți fani pentru a veni și a cumpăra băuturi sau dulciuri pntru ca evenimentul să fi meritat cheltuiala. După ce au auzit numele idolului, și-au dat seama că nu merită să închirieze, deoarece nu vor vinde mai multe cafele decât o făceau cu niște clienți normali.”

2) ”Totuși, au spus că acel spațiu era liber, dar și-au schimbat decizia după ce au aflat ce idol era. Nu ai fi supărat dacă proprietarul unei cafele s-ar răzgăndi după ce află ce idol k-pop este?”

3) ”Este foarte trist, dar cafeneaua trebuie să facă bani. Ar fi fost altă poveste dacă fandomul ar fi plătit pentru o zi întreagă și salariile.”

4) ”Acel proprietar de cafenea s-a gândit 10 minute ce să răspundă, lol.”

sursa: allkpop

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s