Membrii Stray Kids explică semnificația albumului „ODDINARY”, vorbesc despre JYP și altele

Stray Kids Explains Meaning And Inspiration Behind “ODDINARY,” Talks About Being JYP’s 1st Million Sellers, And More

Stray Kids oferă mai multe informații legate de noul  album!

În data de 18 martie, membrii grupului Stray Kids au susținut o conferință de presă online cu ocazia lansării mini-albumului „ODDINARY”.

În ceea ce privește numele albumul, Bang Chan, liderul trupei, a spus: „Titlul face referire la faptul că toți oamenii obișnuiți au câte o trăsătură ciudată. Ceea ce vrea să transmită numele albumul e: Ceea ce e ciudat acum, va fi în curând normal.” I.N a adăugat: „Până acum, am denumit albumele noastre în așa fel încât să existe două sensuri. Acesta este un album care scoate în evidență modul unic al trupei de a-și numi albumele.”

Pe lângă participarea subunității 3RACHA (Bang Chan, Han și Changbin) la producția albumului, toți ceilalți membrii au ajutat la compunerea versurilor pentru anumite piese din album. Changbin a spus: „Până de curând, muzica cântată de Stray Kids emana o energie explozivă. În acest album, am combinat acea energie cu puțină relaxare și control asupra acelei emoții puternice.” Hyunjin a completat: „De asemenea, am încercat să pregătim evoluții care să sublinieze acel control pe care îl deținem.”

Cât despre piesa de titlu a albumului, numită „MANIAC”, Han a remarcat: „Am reușit să lansăm această melodie după ce ne-am inspirat de la oamenii din viața noastră de zi cu zi. Cred că fiecare persoană are o anumită unicitate interioară, care o face diferită de ceilalți oameni. Am realizat această melodie cu speranța că oamenii vor fi mai deschiși și se vor expune în fața altor oameni!”

După ce grupul a debutat în anul 2018, Stray Kids a continuat să lanseze muzică de calitate în mod constant. Anul trecut, grupul de băieți a câștigat marea competiție „Kingdom: Legendary War”, urmând să lanseze al doilea album complet, intitulat „NOEASY”. Acela a fost primul album al trupei care a depășit numărul impresionant de 1 milion de vânzări, fiind totodată și prima dată când se întâmplă asta sub numele agenției JYP Entertainment.

Ca răspuns al succesului lor, I.N a comentat: „Am obținut aceste rezultate datorită dragostei primită de la STAY (fandom), Când am auzit că albumul a întrecut numărul de 1,3 milioane de vânzări, am rămas atât de uimit încât mi-a fost greu să realizez ce număr mare e defapt! Vă mulțumim, pentru că ne oferiți dragoste constantă. Vom deveni niște cântăreți care vor munci din greu pentru a lansa doar muzică bună.”

Lee Know a continuat: „Până acum au existat multe momente în care am urcat treptat sau foarte repede, dar am reușit să păstrăm un ritm. Acest lucru a fost posibil datorită fanilor care au fost alături de noi, pășind împreună cu ei pe aceste trepte. Nu știm dacă vom merge sau vom alerga spre obiectivele noastre pentru viitor, dar vom face acești pași alături de STAY.”

Legat de feedback-ul pentru noul album, Changbin a explicat: „Pentru acest album, vreau să aud cuvinte de genul: „Wow, chiar sunt Stray Kids!„ sau: „Stray Kids au făcut asta!”. Multor oameni le-au plăcut această latură nouă pe care am arătat-o. Și de această dată, sper că acea culoare specifică Stray Kids s-a accentuat și mai mult în ochii publicului.”

Bang Chan a continuat: „Avem o mulțime de obiective, dar vom munci din greu pentru a ne menține titlul de Lideri ai generației a patra de idoli k-pop!”

Luna viitoare, Stray Kids va susține primul concert fizic după o pauză de doi ani, cu ocazia organizării unui turneu mondial, care pornește din Seul și ajunge până în Chicago! Legat de acest aspect, Felix a comentat: „Deoarece este primul turneu organizat după multă vreme, îl aștept nerăbdător. Oricât de emoționat sunt, sunt și stresat. Îmi voi arăta recunoștința față de fani prin intermediul spectacolelor și evoluțiilor pe care le-am pregătit!”

Seungmin a încheiat: „Vom întâlni fanii STAY din toată lumea față în față după un timp de mai bine de doi ani. Îmi voi pune toată energia și puterea în acest turneu mondial pe care l-am așteptat cu speranța că nerăbdarea mea va fi transmisă și fanilor de pretutindeni!”

sursa: soompi

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s