Membrii Stray Kids reacționează într-un mod adorabil la videoclipul piesei „MANIAC”

Watch: Stray Kids Gets Adorably Hyped While Reacting To Their Own “MANIAC” MV

Stray Kids reacționează și comentează MV-ul noii piese!

În data de 19 martie, membrii trupei de băieți au lansat un videoclip, unde reacționează la videoclipul piesei „MANIAC”, melodia de titlu a noului lor album „ODDINARY”.

Videoclipul începe cu toți idolii care își exprimă entuziasmul și curiozitatea vizionării MV-ului complet pentru prima dată, Seungmin chiar dezvăluind că nu a văzut nici măcar versiunile scurte ale acestuia. Hyujin mărturisește că a văzut câteva secvențe editate cu ceva timp în urmă, însă nu știe nimic legat de varianta finală, iar Bang Chan explică că Hyunjin a făcut acest lucru pentru a verifica sincronizarea mișcărilor de dans pentru coregrafie.

Pe măsură ce MV-ul se derulează, toți devin încântați și uimiți de tranzițiile și editările videoclipului. Lee Know se amuză de propria sa imagine în cadrul în care apare și un avion.

Spre final, Seungmin dezvăluie faptul că MV-ul pentru „MANIAC” a durat cel mai mult să fie filmat, mai exact patru zile. El a mai spus că timpul suplimentar alocat pentru realizarea videoclipului a dat roade, deoarece a ieșit grozav. Han îl aprobă încântat, spunând că au existat mai multe locații în care au filmat.

Mai apoi, își aduc aminte împreună de durerea prin care au trecut pentru filmarea cadrelor de zbor, care au necesitat fire de protecție. Lee Know a spus răzând: „Efectele secundare ale firelor s-au simțit până a doua zi!” iar I.N intervine, spunând: „Chiar au durut!”. Hyunjin glumește, spunând: „Abia mai puteam merge.”

Mai jos aveți reacția completă!

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s