Yoon Jong Hoon se transformă într-un manager diligent în drama „Sh**ting Stars” + interviu

Yoon Jong Hoon Transforms Into A Diligent Manager With A Friendly Smile In “Sh**ting Stars”

Noua dramă coreeană de la tvN ni-l prezintă pe Yoon Jong Hoon interpretând rolul său!

Sh**ting Stars” este o comedie romantică în care este prezentată povestea unor angajați care lucrează în industria de divertisment, ocupându-se de mizeria creată de celebrități. Drama descrie într-un mod realist viața angajaților din spatele reflectoarelor, care varsă sânge, sudoare și lacrimi pentru a face vedetele să strălucească asemenea unor stele.

Lee Sung Kyung va juca rolul lui Oh Han Byul, șefa echipei de relații publice la o agenție de divertisment, în timp ce Kim Young Dae va juca rolul inamicului ei, starul de top Gong Tae Sung, un om care face doar probleme.

Yoon Jong Hoon va interpreta rolul lui Kang Yoo Sung, șeful echipei de management de la Star Force Entertainment. Deoarece are un zâmbet fermecător și un aspect perfect, este adesea încurcat cu un actor. Este foarte cunoscut în cadrul agenției datorită inteligenței sale, dar și bunelor maniere pe care le arată cu orice ocazie. Cu toate acestea, nu este un miel blând. Este un personaj formidabil, care uneori devine un „nebun politicos” și se remarcă după ce spune vorbe dure, având un zâmbet cald pe chip.

Fotografiile recent lansate ne fac cunoștință cu actorul care s-a transformat în personajul pe care îl interpretează.

În cadrul unui interviu, actorul Yoong Jong Hoon a vorbit despre drama „Sh**ting Stars”, spunând: „Această dramă mă face să mă gândesc mult la relațiile dintre oameni. Treaba unui manager este de a proteja viața cuiva, însă ei au puterea de a face cariera luminoasă sau întunecată. În dramă, eu încerc să am mare grijă de actorii agenției respective.”

Mai apoi, a comentat: „Atât inteligența caracteristică a lui Kang Yoo Sung, cât și înțelepciunea sa pot părea ambele ca fiind blânde, dar și dăunătoare. Mă gândesc că trebuie să își arate doar o singură latură decisivă la un moment dat. Vă rog să așteptați cu nerăbdare să aflați povestea acelor oameni care strâng mizeria după celebrități și poveștile lor personale, în timp ce se sprijină unul pe celălalt și muncesc din greu! De asemenea, vă rog să ne spuneți care sunt speculațiile voastre cu privire la ceilalți actori care urmează să fie dezvăluiți.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s