ATEEZ vorbește despre următorul album, prezența scenică + altele

Pentru această ședință foto, băieții din ATEEZ au participat la un interviu unde au împărtășit gândurile lor despre cariera lor până acum și ce planuri au în viitor.

Prima dată, trupa ATEEZ a vorbit despre identitatea ca grup descriind-o ca fiind ”un grup puternic atunci când dansează”. Cei 8 membri au spus la unison că: ”Noi ne îndreptăm spre scenă ca și cum ar fi ultima noastră zi de trăit.”

Când a fost întrebat să dezvolte răspunsul, Yeonsang a spus: ”În fiecare dintre noi există o dorință de a face ca ATEEZ să devină cel mai bun grup. Fiecare membru atunci când este pe scenă în ochii lor apare această dorință și fac ce le stă în putință pentru a rezista și dansa în fiecare parte din timpul cântecului. Membrii noștri chiar sunt minunați.” San a adăugat și el:  ”Când pășesc pe scenă, mă gândesc că sunt un personaj care se potrivește acelei scene. Eu sunt Choi San, dar care depinde de melodie. Eu pot să devin cineva plin de lăcomie sau cineva care este nebun de fericire. Este ca și cum ai purta o ținută diferită de fiecare dată.”

Seonghwa a împărtășit gânduri similare cu cele ale colegilor săi: ”De obicei, sunt o persoană foarte timidă, dar pe scenă pot să devin cine vreau să fiu. Totul este posibil pe scenă. Când noi am debutat, am crezut: ”Eu sunt un adevărat pirat. Nimic nu mă oprește.” După aceea, când mă uit din nou la ce am făcut pe scenă, câteodată mă gândesc ”Când am făcut eu asta?”. Idolul a menționat ”rezistența” ca ceva ce trebuie îmbunătățit în 2022. După ce am dansat, mai mult ne-am târât până la hotelurile noastre și am făcut duș, atât de epuizați eram. Zilele acestea m-am interesat cum aș putea să îmi construiesc rezistența. Cu toții am încercat să ne întărim rezistența înainte de acest turneu, dar vreau să mă focusez mai mult anul acesta.”

Mingi a explicat cum se antrenează grupul când are de dansat mai mult timp și care necesită mai multă energie. El a spus: ”Fiecare dintre membrii are câte o idee, astfel încât le împărtășim între noi pentru a vedea și alte opinii, nu numai ale noastre. Cu cât înaintezi în cariera ta, cu atât îți dai seama de anumite lucruri la care ai renunțat, dar suntem lacomi chiar și atunci când vine vorba de cele mai mici detalii. Ne uităm unul la altul și ne gândim: ”El depune atât de mult efort, nu pot să nu fac nimic și să-l trag în jos”. Noi ne ajutăm unii pe alții pentru a ne spori abilitățile.”

La sfârșit, ATEEZ a dat un mic spoiler în ceea ce privește următoarea revenire. Hongjoong a spus: ”Încă de la debut, noi am încercat să avem niște coregrafii cât mai interesante pentru a captiva publicul. Au fost și alte concepte de-a lungul anilor, precum cele jucăușe, dar cu trecerea anilor fiecare gen a devenit „ATEEZ”. Cu următorul album, ne dorim să spargem acea rutină a ”ATEEZ” din nou.” Mingi a mai adăugat: „Ultimul nostru album a arătat o versiune mai rea a noastră, deci de data aceasta, credem că avem nevoie ca revenirea aceasta să fie mai puternică ca niciodată.”

Despre planurile pe care le are ATEEZ în viitor, Wooyoung a spus: ”Dacă ajungem în topurile „Billboard”, atunci următorul pas va fi câștigarea unui premiu Grammy. După aceea, un alt obiectiv și mai mare. Vrem să ne gândim înainte și să planificăm următoarea mișcare și să fim activi la fel de mult cum seniorii din Shinhwa sunt.” Hoongjoong nu s-a putut abține și a comentat: ”Nu vreau să par lacom sau ceva, dar cred că ar trebui să dansăm cel puțin odată la ”Super Bowl”.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s