BLACKPINK adună cel mai mare număr de abonați pe canalul de YouTube

Blackpink in PUBG Mobile promotional video in March 2021

BLACKPINK deține oficial canalul cu cei mai mulți abonați pe YouTube din lume!

Pe 22 martie, numărul de abonați al canalului oficial de YouTube BLACKPINK a ajuns la cifra de 73 de milioane. Așadar, acesta a ajuns să aibă cel mai mare număr de abonați pentru un canal destinat muzicii, întrecând artiști internaționali de renume.

Canalul trupei BLACKPINK a fost creat de YouTube în iunie 2016. Numărul de abonați a început să crească odată cu primul album complet, intitulat „THE ALBUM”, în iunie 2020. De atunci, numărul a crescut și după debutul solo al membrelor și după reveniri. BLACKPINK a reușit să-i întreacă pe artiștii străini și a devenit nr. 1 cel mai abonat canal de YouTube din toate timpurile.

Prin intermediul companiei, membrele BLACKPINK au spus: „Este un moment special pe care fanii noștri l-au făcut posibil. Am vrut să împărtășim acest câștig cu fanii noștri din lumea întreagă care ne iubesc și sunt alături de noi. Acesta este rezultatul muncii noastre împreună cu ajutorul fanilor. Sperăm că ei se vor bucura de acest lucru. Vom continua să devenim niște artiști care împărtășesc energie pozitivă prin muzică și videoclipuri.”

În acest clasament, după BLACKPINK se află Justin Bieber cu 68 de milioane de abonați, BTS cu 64.8 milioane de abonați, Marshmellow cu 54.9 milioane de abonați, Ed Sheeran cu 51.4 milioane de abonați.

sursa: kbizoom

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s