Jungkook din BTS a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Imagine

Jungkook din BTS a fost testat pozitiv pentru infectarea cu virusul SARS-COV-2 și se află în prezent în carantină!

Pe data de 29 martie, Big Hit Music a lansat o declarație oficială prin care a adus actualizări cu privire la starea de sănătate a lui Jungkook. Agenția a scris: „Buză ziua! Aici este Big Hit Music

Jungkook a părăsit Coreea de Sud pe data de 27 martie după ce a primit un rezultat negativ pentru testul PCR. Când a ajuns în Las Vegas a simțit o ușoară stare de disconfort în gât și a decis să se testeze iarăși. Testul PCR rapid a ieșit pozitiv, iar prin urmare artistul a fost diagnosticat cu COVID-19 pe data de 28 martie. 

Jungkook se află în prezent în carantină în Statele Unite și primește tratament. Acesta nu prezintă simptome grave, doar o ușoară durere de gât. Cu toate aceste vom continua să îi examinăm condiția de aproape pe toată perioada carantinei.

Deciziile referitoare la activitățile lui Jungkook din SUA vor fi luate considerând regulile autorităților locale și vom continua să discutăm îndeaproape cu organizatorii evenimentelor[…]”

 La scurt timp de la lansarea declarației, Jungkook și-a liniștit fanii printr-un insta-story în care a spus: „Sunt bine, nu este chiar atât de grav.

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s