Membrele STAYC vorbesc despre noul album, emoțiile pe care le simt și altele

STAYC a participat la realizarea unui pictorial pentru revista „Marie Clarie” în aprilie!


În pictorial, membrele STAYC și-au pus în valoare frumusețea în pozele realizate. Acestea au discutat despre albumul „Young-Luv.com și despre melodia reprezentativă a acestuia, „RUN2U” spunând: „Noi am avut încredere în melodie, iar această încredere a fost mai mare decât emoțiile negative care ne-au acaparat cu totul.”

În timpul activităților pentru album, membrele și-au dat seama că au puncte forte în mai multe domenii: „Fiecare membră are o caracteristică definitorie. Toate avem o energie pozitivă și îi facem pe oamenii din jurul nostru să se simtă bine.” 

Fetele din STAYC au adăugat: „Membrele nu au numai iubire de sine, ci țin în mod egal la toate colegele. Suntem foarte ambițioase când vine vorba de cântat și dansat, dar și când facem lucruri cu STAYC”. Astfel, ele și-au exprimat pasiunea pentru a performa pe scenă.

Având în vedere că a primit foarte multă atenție într-un timp atât de scurt de la debut, grupul a mărturisit: „Încă dinainte de debut, noi am avut scopul de rămâne cât mai mult în industrie ca grup. Toate avem această dorință de a-i lăsa pe spectatori să cunoască încetul cu încetul STAYC.”

Când au fost întrebate de următorii pași în carieră, ele au dezvăluit: „Credem că este foarte important să mergem înainte fără a ne opri la orice lucru care nu ne ajută să atingem succesul. Sperăm că toate membrele sunt sănătoase și că toate vom putea fi pe scenă în următoarele promoții.”

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s