Ahn Bo Hyun discută despre prioritățile sale, importanța de a se iubi pe sine și altele

Ahn Bo Hyun Opens Up About His Current Priorities + Learning The Importance Of Loving Himself

Actorul a participat recent la un pictorial realizat de revista Singles!

După ce și-a început cariera ca fiind boxer, Ahn Bo Hyun a devenit mai târziu model. În 2014, acesta și-a făcut debutul ca actor. Actorul și-a construit cariera și faima în mod treptat, jucând în roluri secundare, înainte ca popularitatea sa să izbucnească după ce a jucat un rol semnificativ în drama de succes de pe Netflix, „Itaewon Class”, din anul 2020. Începând de atunci, acesta a primit alte roluri principale, jucând în seriale precum „My Name”, „Yumi’s Cells” și, cea mai recentă, „Military Prosecutor Doberman”.

În cadrul interviului care a urmat după realizarea ședinței foto, actorul a fost întrebat care sunt lucrurile cele mai importante din viața sa. Acesta a răspuns: „Familia, dacă e să mă iau după gândirea mea, și actoria.” Apoi a completat: „Nu vreau să îmi pierd gândurile inițiale, cu care am pornit în viață. Vreau să continui să fiu actor și să joc roluri în timp ce merg mai departe în viață.”

Actorul a mai vorbit despre importanța de a-și acredita timp doar pentru el la sfârșitul fiecărei zile, pentru a reflecta asupra evenimentelor petrecute. Ahn Bo Hyun a spus: „Pe măsură ce înaintezi în viață, vor exista mai multe zile în care te mustrezi și te critici, decât zile în care te iubești pe tine însuți. Cred că uneori am nevoie de timp să mă iubesc și să mă prețuiesc mai mult, spunându-mi că mă descurc bine și că fac o treabă bună.”

Făcând parte din acel timp special pentru el, actorul a spus că îi place să se relaxeze cu un pahar de vin la sfârșitul unei zile pline și obositoare.

sursa. soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s