Soyeon, Minnie și Yuqi din (G)I-DLE vorbesc despre noul album și afecțiunea față de grup

(G)I-DLE’s Minnie, Yuqi, And Jeon Soyeon Share Thoughts On New Album And Affection For Their Group Members

Cele trei artiste au fost invitate să participe la un pictorial pentru revista „Singles”!

La începutul acestei luni, grupul de fete (G)I-DLE a revenit cu un nou album mult așteptat, „I NEVER DIE”. Minnie, Yuqi și Soyeon au participat la producerea albumului.

În cadrul interviului care a urmat după finalizarea ședinței foto, Minnie și Yuqi au afirmat: „Înainte de a începe pregătirile pentru acest album, am vorbit împreună cu celelalte membre și am discutat despre direcția pe care vrem să o ia trupa noastră și ce imagine ne dorim să arătăm. În acel moment, au apărut două cuvinte cheie: evoluție și afirmare.”

Jeon Soyeon a comparat noul album al trupei cu manga-ul „One Piece.” Aceasta a explicat: „The Paramount War” reprezintă o parte importantă din „One Piece”. Ne aflăm într-un război în care nu credeam vreodată că vom participa, iar doi ani mai târziu vedem cum evoluează fiecare persoană din grup. Asemenea întâmplărilor din manga, ne-am gândit să facem din acest album unul care marchează războiul purtat de noi de-a lungul anilor.”

Întrebată despre versurile asupra cărora fanii ar trebui să fie atenți, Soyeon a ales versul „Crazy Novel (roman nebun).”, care este introdus în melodia „VILLAIN DIES”. Artista a spus: „Este întotdeauna treaba eroului să înfrunte răul și să prezinte un final fericit. Totuși, m-am gândit la altceva. Modul în care ne confruntăm cu lumea pentru a ne dovedi adevărata valoare se aseamănă mai mult cu ceea ce ar face un antagonist, nu? Mi-am imaginat un final în care răufăcătorul învinge.”

Potrivit celor trei fete, și-au dat seama cât de prețioase sunt membrele trupei, după ce au fost separate pentru o perioadă de timp. Yuqi a menționat că ea personal se simte mult mai sigură pe sine ca artistă când se află în preajma membrelor. Soyeon a dezvăluit că este capabilă să câștige încredere doar prin simplul fapt că face parte din (G)I-DLE.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s