Producătorii „Queendom 2” spun că vor exclude „editarea diabolică” și că vor fi corecți

Echipa de producție a emisiunii „Queendom 2” de la Mnet vorbește despre controversa recentă despre editarea cadrelor cu unii idoli, după videoclipul teaser dezvăluit anterior.

În dimineața zilei de 30 martie, sesiunea de prezentare a emisiunii „Queendom 2” a avut loc online pentru a preveni răspândirea infecțiilor cu COVID-19. Taeyeon, comedianta Lee Yong Jin, Minyoung din Brave Girls, Umji din VIVIZ, Exy din Cosmic Girls, Yves din LOONA, Yujin din Kep1er, Hyolyn și producătorii emisiunii, Park Chan Wook și Lee Yeon Gyu, au participat la eveniment și au vorbit despre diverse lucruri.

„Queendom 2” este un program de supraviețuire în care șase echipe de idoli K-pop lansează single-uri în același timp și intră într-o competiție a revenirilor muzicale. În videoclipul teaser lansat anterior, distribuția părea să fie cu nervii întinși, iar atmosfera era rece și tensionată, de parcă ar fi avut loc o ceartă aprinsă. În legătură cu acest lucru, unii au spus că cei de la Mnet ar fi editat videoclipurile pentru a crea o tensiune falsă, canalul fiind bine-cunoscut pentru „editarea diabolică” cu care sporesc artificial intensitatea emisiunilor lor.

Referitor la această problemă, producătoarea Lee Yeon Gyu a spus: „Decât să edităm filmările pentru a crea dramă, mai degrabă consider că nivelul standard al spectatorului a devenit mai ridicat. Așa că obiectivul nostru este să arătăm totul fără a ascunde nimic”.

Ea a continuat: „Toată lumea transpiră, exersează și lucrează din greu pentru a arăta o performanță de patru minute perfectă. Încercăm să ne ocupăm de filmări într-un mod mai sincer și mai atent. Vom face tot posibilul să surprindem evoluțiile celor șase grupuri cât mai bine și mai corect.

„Queendom 2” este un program de supraviețuire în care concurează Brave Girls, VIVIZ, Cosmic Girls, LOONA, Kep1er și Hyolyn. Primul episod va fi difuzat la ora 21:20, ora Coreei, pe data de 31 martie.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s