Drama „A Business Proposal” se bucură de popularitatea pe care o are

„A Business Proposal”, care a câștigat deja mulți fani prin serializarea webtoon-ului și romanelor web, este un succes datorită faptului că este caracterizată ca o dramă live-action.

Drama inspirată dintr-un webtoon, „A Business Proposal”, a primit un răspuns extrem de pozitiv de la urmăritorii de seriale într-o perioadă scurtă, nu numai în Coreea, ci și în străinătate. În special, Netflix, Kakao și Cross Pictures, care au participat la producția dramei, își sărbătoresc succesul.

Netflix a difuzat drama în întreaga lume începând cu data de 28 a lunii trecute. Cu zece episoade dezvăluite, drama se bucură de un mare succes.

Din 31 martie  „A Business Proposal” a ocupat primele locuri în 21 de țări pe 24 a acestei luni potrivit FlixPatrol, un site de clasamente global . Drama s-a clasat, de asemenea, pe primul loc la categoria drame non-engleze pentru a 3-a și a 4-a săptămână la rând în martie pe site-ul oficial „Netflix Top 10”, care dezvăluie cele mai populare emisiuni Netflix în timp real.

Kakao Entertainment se bucură, de asemenea, de beneficiile popularității câștigate prin lansarea globală de pe Netflix. Acest lucru se datorează faptului că fanii se îngrămădesc pe webtoon-ul și pe platforma web Kakao Page pentru a citi webtoon-ul și romanul web original.

În Japonia, vânzările Piccoma, o companie de servicii de webtoon și romane web operată de Kakao Japan, s-au dublat imediat după difuzarea dramei.

Kakao Entertainment, care a descoperit și a investit anterior în „A Business Proposal”, a explicat că propriii specialiști au asigurat un fandom global prin munca de traducere.

Cross Pictures, care a participat la producția dramei, este, de asemenea, în centrul atenției. Cross Pictures este o companie de producție dramatică în care Kakao Page a investit 5,8 miliarde KRW (~4,8 milioane USD) în 2020 pentru a achiziționa 49% din pachetul de acțiuni. Bazându-se pe cunoștințele de producție ale Cross Pictures, Kakao Page a făcut o investiție ambițioasă pentru a-și transforma propria IP într-o dramă.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s