Jungkook din BTS va participa la Premiile Grammy după ce s-a recuperat de COVID-19

BTS’s Jungkook Confirmed To Perform At Grammy Awards After Recovering From COVID-19

Este oficial! Jungkook li se va alătura colegilor din BTS pe scena de la Premiile Grammy!

În data de 2 aprilie, Big Hit Music a anunțat că Jungkook s-a recuperat de COVID-19 și va putea lua parte la ce-a de-a 64-a ediție a Premiilor Grammy. Artistul a fost diagnosticat la scurt timp după ce a ajuns în Las Vegas și timp de o săptămână s-a aflat în carantină. Ultimul test antigen a oferit un rezultat negativ, ceea ce înseamnă că BTS va apărea pe scenă în formulă completă în data de 3 aprilie!

Declarația agenției o aveți mai jos:

Bună ziua. Suntem BIGHIT MUSIC.

Vrem să vă informăm că Jungkook din BTS s-a vindecat de COVID-19 și carantina lui s-a încheiat în această sâmbătă, pe 2 aprilie.

Jungkook s-a autoizolat și s-a tratat încă de duminica trecută (27 martie), iar în conformitate cu sfaturile oferite de autoritățile medicale din Statele Unite, acesta se poate întoarce la activitățile sale de astăzi. În tot acest timp, el s-a confruntat cu o ușoară durere în gât, însă a reușit să depășească simptomele.

Pentru a încheia carantina, Jungkook a făcut un test antigen în Statele Unite pentru a se întoarce la programul său de la Premiile Grammy. Rezultatele au fost negative, iar organizatorul ceremoniei a aprobat participarea lui.

Dorim să mulțumim cu sinceritate fanilor care au fost îngrijorați de starea de sănătate a artistului nostru. Vom continua să punem sănătatea și siguranța artiștilor noștri pe primul loc și să cooperăm că autoritățile medicale.

Vă mulțumim.

sursă

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s