Seol In Ah spune că s-a bucurat tare când a terminat de filmat scena de dragoste cu Kim Min Gue din “Business Proposal”

Business Proposal este, în prezent, una dintre cele mai hot k-drame din acest an!

Actorii care aduc pe micul ecran o poveste frumoasă, comică, ne fac să ne dorim să vedem și mai multe momente cu aceștia. Totuși, actrița Seol In Ah, care o interpretează pe vesela și optimista Jin Young Seo, a dezvăluit că s-a bucurat foarte tare când a terminat de filmat una dintre scenele sale.

Cei patru actori principali din serialul hit au apărut în show-ul The Swoon de pe Netflix, unde în timp ce jucau Jenga, trebuiau să îndeplinească misiuni hilare și să răspundă la diferite întrebări. Înainte să înceapă jocul, s-au împărțit în două echipe – prima din Ahn Hyo Seop și Kim Sejeong și a doua din Kim Min Gue și Seol In Ah.

În timpul jocului, Seol In Ah a primit întrebarea – „Ce te-a făcut recent fericită?”, la care actrița imediat a răspuns – „Când am terminat de filmat scena de dragoste cu Kim Min Gue! Ieii. Serios, chiar trebuie să sărbătorim. A trebuit să ne menținem forma fizică.”

La început, Kim Min Gue a părut puțin supărat, dar a fost de acord când a auzit explația colegei sale. Actorul – „Dieta s-a terminat. Recent, am putut mânca orice am vrut.”

Puteți vedea scena aici:

Sursa: koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s