Lee Min Ho vorbește despre farmecul poveștilor din anii ’80, care a inspirat drama „Pachinko” și actorie

Lee Min Ho Talks About The Appeal Of Stories From The 80s Like “Pachinko” And Feeling Confident In His Acting

Actorul se simte în largul său pozând pentru revista Dazed!

După ce a fost fotografiat în timpul ședinței foto al cărei concept a fost stilul vintage, Lee Min Ho a fost invitat să răspundă la câteva întrebări în cadrul unui interviu. Persoana care s-a ocupat de acest aspect i-a spus actorului că acest concept vintage amintește de filmele din anii 1980, din timpul regizorului din Hong Kong, Wong Kai Wai. Mai apoi, intervievatorul a adăugat că stilul a fost transmis prin intermediul dramei „Pachinko”, a cărei acțiune are loc în această perioadă de timp.

Actorul a comentat: „Așa este. Din câte știu eu, există multe persoane care romantizează filmele din Hong Kong din acea perioadă. De asemenea, le simt dorul. Dacă nu am experimentat viața în acei ani, ce pot spune? Consider că aceea este generația care se află la granița dintre epoca din trecut și era digitală. Din moment ce acei oameni au absolvit școala chiar când „școala națională” primise titlul de elementară, ei mai sunt și generația care au prins și telefoanele cu butoane și cele digitale.”

Mai apoi, a continuat spunând: „Sunt multe dăți în care poți simți lipsa analogului, și, deși este lent, uneori te mai gândești la asta. Când vezi lucruri care sunt de durată, precum filmele din Hong Kong, cred că te face să te gândești la o atracție emoțională diferită de cea din prezent.”

În ceea ce privește ultimul proiect la care a luat parte, drama „Pachinko”, actorul a fost întrebat despre încrederea sa în legătură cu interpretarea personajului Koh Hansu.

Lee Min Ho a spus: „Au existat multe multe aspecte cu care am putut rezona când am citit scenariul. Ocazional, primesc personaje la care pur și simplu știu ce ar gândi sau ce ar face în anumite situații. Asta dacă continui să citesc scenariile. Pentru mine, este același lucru, ca și cum aș încărca un videoclip pe YouTube și nu mi-ar păsa dacă ar strânge 1000 sau 10 000 de vizualizări. Trebuie doar să execut dorința puternică pe care o simt.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s