Lumea vorbește despre apariția de tip ‘Sailor Moon’ a lui WONYOUNG din IVE

기사 대표 이미지:[SBS Star] Everyone Is Talking About IVE WONYOUNGs Real Life Sailor Moon-like Appearance

Sailor Moon în carne și oase, sau WONYOUNG din IVE?

Pe 5 aprilie, IVE a organizat un show de revenire pentru noul album single al grupului, „LOVE DIVE”. Pe măsură ce fotografiile din prezentare au fost încărcate online, fanii au început să analizeze în detaliu fotografiile cu WONYOUNG.

La acest eveniment, membrele IVE au fost îmbrăcate asortat cu o cămașă albă, cravată roșie, fustă de tip școlăriță de culoarea albastru închis, șosete lungi și pantofi Mary Jane roșii.

Cu această ținută, WONYOUNG arăta ca un personaj popular de anime japonez „Sailor Moon”. Deși WONYOUNG nu avea părul la fel cu „Sailor Moon”, personajul din anime este, la fel ca WONYOUNG, drăguță, zveltă, înaltă și are picioarele lungi .

Toți au fost de acord că idolul a arătat perfect ca „Sailor Moon” din orice unghi. Unele fotografii au fost făcute când dansa pe „LOVE DIVE”.

WONYOUNG este cunoscută pentru aspectul ei de păpușă, dar aceste fotografii le-au amintit încă o dată tuturor cât de frumoasă este. Uimiți de frumusețea ei naturală, unii s-au întrebat dacă este reală: „Uau, cred că are proporțiile corpului mai nerealist de bune decât „Sailor Moon”!”, „Frumusețea ei este la alt nivel!”, „Este atât de drăguță!” și așa mai departe.

Ce părere aveți?

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s