Sunghoon din ENHYPEN va apărea ca antrenor de patinaj într-un videoclip de pe canalul de comedie a lui Sam Hammington

Sunghoon din ENHYPEN va avea o apariție surpriză ca antrenor de patinaj artistic într-un videoclipde pe canalul de YouTube al comendianului Sam Hammington.

Pe 9 aprilie, Sam Hammington a postat pe canalul său de YouTube „THE Wilben Show”, un videoclip cu titlul „Un invitat din ENHYPEN apare în THE Wilben Show…” . În previzualizarea videoclipului a fost inclus la sfârșitul lui o secvență în care membrul ENHYPEN, Sunghoon, a fost văzut cum îi antrena pe William și Bentley, fiii lui Sam Hammington. Este deja cunoscut că înainte să intre în industria k-pop, Sunghoon a fost un patinator artistic care a câștigat o mulțime de medalii de la o grămadă de competiții sportive. Mulți internauți au fost foarte emoționați când l-au văzut cât de fericit era Sunghoon atunci când patina.

Un internaut a creat o postare pe o comunitate online cu titlul: „Park Sunghoon va apărea ca antrenor de patinaj artistic în emisiunea Wilben Show .” Aici, internautul a adăugat o mulțime de gif-uri cu apriția lui Sunghoon și a scris: „Sunghoon va apărea ca un antrenor de patinaj artistic săptămâna viitoare, dar văzând previzualizarea videoclipului mă face să mă emoționez. William și Bentley îl strigă „profesor” în timp ce învață cum să patineze. Cât e de drăguț!”

Mai jos aveți previzualizarea videoclipului în care apare Sunghoon, începând cu minutul 14:42!

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s