Un reporter este criticat de fanii Seventeen pentru pozele și comentariul făcut la deschiderea unui magazin de electronice

Recent, a fost anunțat că Seventeen va colabora cu gigantul din tehnologie, Apple. Pentru această colaborare, trupa va lansa un nou single. Melodia „Darl+ling” va apărea în data de 15 aprilie 2022. Fanii pot să participe la campania „Music Lab SEVENTEEN” ascultând melodia pe dispozitivele lor Apple. Ei pot, de asemenea, să rezerve melodia de pe Apple Store.

Cum ultima filială Apple a fost deschisă recent în Coreea în Myeongdong, o mulțime de persoane au mers la deschiderea magazinul din 7 aprilie. Membrii grupului au fost și ei prezenți ca să promoveze colaborarea. Fanii au așteptat în afara magazinului ca prezentarea să se termine și să poată intra în magazin. Personalul magazinului chiar a împărțit sticle cu apă fanilor ce așteptau, iar ei au lăudat compania Apple pentru bunătatea și atenția lor.

Însă unul dintre reporterii invitați la deschiderea pentru prezentarea magazinului i-a enervat pe fani. Cum reprezentanții canalelor de știri au fost prezenți acolo, mulțimea a așteptat afară până să poată intra. Reporterul a făcut o poză a oamenilor adunați și a postat-o pe contul său oficial pe Twitter. Poza neprofesională i-a supărat pe fanii Seventeen.

Deși postarea originală a fost ștearsă, internauții au repostat capturile de ecran pe care le-au făcut pe comunitățile online. Un utilizator a cenzurat fețele fanilor înainte să posteze captura de ecran, ceea ce reporterul nu a reușit să facă, întrucât el a postat-o fără a acoperi fețele pentru a fi private.

Cu toate că traducerea din engleză a postării pare corectă, fanii coreeni au spus că în limba coreeană are cu totul altă semnificație. Reporterul și-a ales cuvintele așa încât să aibă un înțeles negativ.

Un fan a explicat diferența dintre două cuvinte care în coreeană înseamnă ambele „a se aduna”. Cuvântul ales de reporter este unul cu sens negativ. El a folosit cuvântul pentru a descrie fanii care provoacă probleme în spațiile publice, aici făcând referire la persoanele care s-au adunat în fața magazinului.

Însă chiar dacă reporterul a șters postarea, totuși nu și-a cerut scuze și nici nu a încercat să clarifice situația. Fanii au comentat:

1) „Serios, pentru ce credea că evenimentul este dacă nu să se adune oameni?” 

2) „(numele reporterului) oare când te vei maturiza?”

3) „(numele reporterului) se pare că îți place să faci poze ilegale.”

4) „De aceea oamenii îi numesc jurnaliști proști.”

sursa koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s