Hyun Bin și Son Ye Jin arată noi poze de la nuntă + au ajuns în Los Angeles pentru luna de miere

기사 대표 이미지:[SBS Star] Son Ye-jin ♥ Hyun Bin Safely Arrives in LA for Their Honeymoon

Sute de fani i-au așteptat pe Hyun Bin și Son Ye Jin la aeroportul din Los Angeles, pentru a-i saluta și pentru a le ura casă de piatră!

Proaspăt căsătoriții Hyun Bin si Son Ye Jin au distribuit mai multe fotografii de la frumoasa lor nuntă! Cei doi s-au căsătorit într-o ceremonie privată pe 31 martie, iar pe 11 aprilie, agenția lui Hyun Bin, VAST Entertainment, a lansat noi fotografii cu cuplul la nunta lor!

Agenția a subtitrat postarea: „Acesta este VAST Entertainment. Pe 31 martie, actorii Hyun Bin și Son Ye Jin și-au încheiat nunta cu sprijinul și binecuvântările tuturor. Încă o dată, vă mulțumim pentru sprijinul pe care l-ați arătat.”

Pe 11 aprilie (ora locală), Son Ye Jin și Hyun Bin au fost văzuți pe Aeroportul Internațional Los Angeles (LAX). La aproximativ o săptămână după nuntă, cuplul a plecat în sfârșit într-o lună de miere în orașul îngerilor, acolo unde au apărut și primele fotografii cu ei dinainte de a confirma faptul că se întâlneau.

Dovedindu-și imensa popularitate globală, Son Ye Jin și Hyun Bin au fost primiți cu căldură de o mulțime de fani america la aeroport. Nu numai aceștia îi așteptau chiar înainte de sosirea lor, dar și paparazzi, iar câțiva fani au fost văzuți oferindu-le scrisori și cadouri acestora.

Cuplul a dat autografe câtorva fani, iar Hyun Bin a fost văzut cerându-le politicos tuturor să se dea înapoi pentru a o proteja pe Son Ye Jin.

 

Surse: sbs star, soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s