[CCC] Cea mai bună trupă de fete din generația a 3-a?

What is your visual ranking of Blackpink and Twice (combined)? - Quora

Recent, mai mulți internauți coreeni au discutat la secțiunea comentarii a unui articol de pe Pann despre cea mai bune trupă de fete din generația a 3-a.

Conform autorului articolului original, TWICE este grupul de fete reprezentativ al generației trecute, deoarece are cele mai multe vânzări de albume, are foarte multe activități de promovare, iar melodiile sale au un scor impunător în clasamentele muzicale din Coreea de Sud.

Comentariile internauților coreeni:

 1. Toți au păreri diferite, TWICE este cea mai bună trupă din generația a 3-a când vine vorba de fete. Nu puteți ignora acest lucru, deoarece are mulți fani și o mulțime de hit-uri
 2. Oare nu-i BLACKPINK? ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
 3. Din totdeauna am crezut că aceasta este BLACKPINK.
 4. În ciuda faptului că nu prea are activitate, trupa BLACKPINK a înregistrat cele mai multe recorduri în rândul fetelor
 5. Cel mai probabil, în străinătate e BLACKPINK, dar în Coreea este TWICE.
 6. De ce întrebi, dacă singur ai ales răspunsul?
 7. Sunt un fan al trupelor de băieți, dar în Coreea, TWICE – cea mai populară trupă de fete … Iar trupelor de fete din generația 4-a le merge foarte bine în această perioadă.
 8. Este TWICE, vânzările lui TWICE în Japonia sunt de 10 ori mai mari comparativ cu cele ale lui BLACKPINK, iar vânzările lui TWICE în SUA nu sunt foarte diferite de cele ale lui BLACKPINK.
 9. De acord.
 10. TWICE are o mulțime de hituri. Cel de-al treilea album al său are cel mai înalt punctaj dintre toate albumele k-pok conform NME.

Sunteți de acord?

sursa

Publicitate

2 gânduri despre „[CCC] Cea mai bună trupă de fete din generația a 3-a?

 1. Aida

  „Este TWICE, vânzările lui TWICE în Japonia sunt de 10 ori mai mari comparativ cu cele ale lui BLACKPINK, iar vânzările lui TWICE în SUA nu sunt foarte diferite de cele ale lui BLACKPINK” popularitatea nu constă în numărul de albume vândute în Japonia, mai ales că Blackpink au un singur album întreg (care are un număr impresionant de vânzări) iar Twice mult mai multe. Dacă luăm din punct de vedere al vizualizărilor, al numărului de urmăritori/ abonați Blackpink câștigă detașat, adică până și soloul lui Jennie e mai vizionat decât TT (cea mai vizionată melodie Twice ). Când au debutat Twice mi-am dat seama că vor fi populare și probabil cel mai popular grup de fete dar în 2016 când au debutat Blackpink mi-am dat seama că mă înșel. Pentru mine, clar, cel mai popular grup de fete kpop vreodată este Blackpink și asta se vede nu numai prin vizualizări (adică au 20 de melodii sau ceva de genul dar au tot mai multe vizualizări decât toate melodiile Twice, care sunt peste 100) dar și prin numărul imens de fani. Nu zic că Twice nu sunt populare, adică în Japonia și Coreea domină clar, dar în rest Blackpink sunt mai populare.

  Apreciază

  Răspunde
 2. Aida

  Hai să fim serioși, e diferență destul de mare între popularitatea Blackpink și Twice…Twice sunt foarte populare în Asia dar Blackpink sunt „the biggest kpop female group „

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s