Mai mulți internauți sunt de părerea că Eunwoo ar trebui să părăsească trupa ASTRO

ASTRO Cha Eun Woo Shares He Has Two Types of Personalities | KpopStarz

Se pare că Eunwoo din ASTRO se poate descurca foarte bine și fără ajutorul trupei din care face parte la moment, cel puțin asta susțin mai mulți internauți coreeni pe rețelele de socializare.

După cum probabil știți deja, la începutul anului 2023, contractele membrilor din ASTRO expiră, iar unii dintre coreeni au ajuns la concluzia că Euwoo, la fel ca și Naeun din APINK, va părăsi grupul pentru a se concentra pe activități solo. Potrivit unui internaut, membrii își vor reînnoi 100 % contractele cu agenția Fatangio Music, însă acest lucru nu-l va face și Eunwoo, grație activităților individuale și a titlului de cel mai popular idol din Coreea în acest moment.

Câteva dintre comentariile unor internauți:

  1. Dacă a-i fi Eunwoo, ai prelungi contractul?
  2. În cazul în care doresc să-l păstreze, cel puțin, ar trebui să ofere un hit trupei. ASTRO nu poate să-i ofere nimic lui Eunwoo, prin urmare, ar fi egoist din partea lor să-i ceară să prelungească contractul.
  3. Chiar dacă e mai bine pentru Eunwoo să nu-și reînnoiască contractul, compania va face tot posibilul pentru a-l păstra. Cel puțin vânzările lor de albume au crescut foarte mult.
  4. APINK a atins apogeul ca grup de top și a avut succes, așa că m-am întrebat dacă plecarea lui Naeun ar influența în vreun fel. Dar să fiu sincer, să fiu complet sincer, [ASTRO] ca grup nu a realizat mare lucru, așa că nu este evident că [Eunwoo] va pleca? Cred că toată lumea l-ar susține …
  5. Reînnoirea contractului ar fi o nebunie… Nimeni nu ar înțelege de ce a făcut-o
  6. Naeun și-a reînnoit contractul cu APINK pentru 3 ani, după ce a facut parte din grup timp de 7 ani. Chiar și așa, după plecarea ei, s-a ales cu o mulțime de critică. La sigur, unii fani ASTRO îi vor întoarce spatele.
  7. De ce și-ar reînnoi contractul?
  8. Și ce crezi? Dacă un membru este mai popular decât grupul, ar trebui să-și reînnoiască contractul, în ciuda faptului că popularitatea lui nu afectează în vreun fel popularitatea grupului?

Voi ce părere aveți?

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s