O cântăreață din Vietnam o copiază pe Rose din BLACKPINK?

Вьетнамского айдола обвинили в копировании Розэ из BLACKPINK

Lipsă de inspirație sau pură coincidență? Un idol din Vietnam este acuzat de fanii BLINK ai trupei BLACKPINK, din cauza că s-ar fi inspirat prea mult din proiectele fetelor de la YG Entertainment, în special cele ale lui Rose!

Pe 13 aprilie, grupul DREMeR a prezentat câteva teasere cu membra MiiNa pentru promovarea melodiei de debut „Buồn Không Thể Buông”. După ce au admirat fotografiile, fanii au observat că acestea seamănă izbitor de mult cu teaserele propuse de YG pentru promovarea debutului solo al lui Rose, „On the Ground”.

Вьетнамского айдола обвинили в копировании Розэ из BLACKPINK

În poze, MiiNa apare într-o rochie lungă din tul care are culoarea mov, iar în calitate de accesorii pentru sesiunea foto a ales flori.

Potrivit fanilor, fotografiile ei sunt aproape identice cu cele ale membrei BLACKPINK pentru albumul „R”. În plus, unii susțin că chiar felul în care a fost coafat părul, dar și culoarea lui, sunt prea similare.

МииНа

Tot în aceeași zi, cei de la compania DREAMer Entertainment au încărcat pe canalul lor de YouTube un videoclip cu membra MiiNa. În clip, aceasta cântă o melodie la pian, are părul blond împletit lejer, iar drept ținută – a ales să poarte o rochie albastră cu flori albe peste o pereche de blugi.

Ținuta fetei este foarte asemănătoare cu ceea pe care a purtat-o Rosé în timpul apariției sale la „Sea of ​​​​Hope” de la JTBC. Membra BLACKPINK a distribuit și fotografii în această ținută pe profilul ei de Instagram.

Роза

Fanii consideră că idolul și compania ei în mod intenționat au plagiat ținutele lui Rose. Acest lucru i-a înfuriat pe mulți. Unii o numesc pe MiiNa o „plagiere” a lui Rosé, iar alții chiar au glumit spunând despre ea că „s-a mascat” într-un idol K-pop.

Voi ce părere aveți?

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s