Trupa Big Bang este lideră în topul săptămânal de la Melon + continuă să-și mențină poziția „PAK” în clasamente

14

Big Bang este lider în topul săptămânal de la Melon, demonstrându-și din nou popularitatea uriașă în rândurile coreenilor!

Recent, a devenit cunoscut faptul că melodia ,,Still Life” s-a clasat pe prima poziție în clasamentul săptămânal de la Melon în ceea ce privește vânzările digitale. Potrivit informațiilor, aceasta a devenit cea de-a 16-a piesă a grupului de la YG Entertainment care a reușit să înregistreze un asemenea rezultat.

Celelalte 15 melodii sunt: „Lies”, „Last Farewell”, „Haru Haru”, „Sunset Glow”, „Lollipop”, „TONIGHT”, „Love Song”, „BLUE”, „FANTASTIC BABY”, „MONSTER”, „LOSER”, „Bang Bang Bang”, „Let’s not fall in love”, „FXXK IT”, „Flower Road” și „Still Life”.

De asemenea, s-a dezvăluit faptul că ,,Still Life” continuă să fie numărul 1 în toate clasamentele muzicale din Coreea de Sus, menținându-se pe poziția de „perfect all-kill”.

Big Bang achieves a "Perfect All Kill" with "Still Life" | allkpop

De menționat e faptul că „Still Life” este cea de-a 6-a piesă de la Big Bang care obține PAK, celelalte 5 fiind: Blue”, „Loser”, „Flower Road”, „Fxxk It și Let’s Not Fall in Love”. De asemenea, menționăm că Big Bang este grupul k-pop cu cele mai multe melodii care au atins acest statut în topuri.

Felicitări trupei și fanilor acesteia!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s