Tsuki din trupa Billlie dezvăluie cariera de vis pe care o avea în copilărie, genul muzical favorit și altele

Artista apare într-un videoclip unde vorbește despre mai multe subiecte.

Tsuki din Billlie este cântăreața care a reușit să fure inimile fanilor datorită expresiilor sale faciale impresionante din timpul evoluțiilor pe scenă. Aceasta a apărut recent într-un videoclip pe YouTube, postat de Kiu, stilistul ei personal, care prezintă fanilor modul în care îi face o coafură inedită artistei.

Billlie's Tsuki Reveals Her Dream Job As A Child, Her Favourite Genres Of Music & More

Pe parcursul videoclipului, Kiu a dezvăluit faptul că Tsuki vizitează destul de des coaforul, iar Da Jung, un alt frizer care se ocupă de aranjarea părului artistei, a spus că această coafură a devenit una specifică ei, asemenea unei semnături. Acesta a mărturisit că nu se gândea că acest look va deveni viral, ci a pornit cu gândul să realieze o coafură specială pentru melodia „GingaMingaYo”. Tsuki a comparat procesul de ondulare a părului său cu o pâine care se coace în cuptor.

Billlie's Tsuki Reveals Her Dream Job As A Child, Her Favourite Genres Of Music & More

Legat de evoluțiile pe scenă, Kiu a complimentat-o pe Tsuki, spunându-i că ar fi fost potrivită să fie educatoare la grădiniță sau actriță, datorită expresiilor faciale impresionante. Aceasta a zâmbit și a exclamat entuziasmată că visul său din copilărie era să fie educatoare, deoarece iubește copiii.

În timp ce îi era făcută coafura, Tsuki a mai împărtășit cu fanii câteva lucruri despre ea, dezvăluind că genurile preferate de muzică sunt pop și hardcore hip-hop. Obișnuia să-l asculte pe Eminem „sunbaenim” în drum spre școală și se consideră o dansatoare hip-hop și în prezent.

Mai jos aveți videoclipul complet!

sursa: kpopmap

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s