Joy din Red Velvet spune că nu ar deranja-o dacă iubitul ei, Crush, și-ar încrucișa bețișoarele cu o altă prietenă!

Joy își face publică părerea despre dezbaterea frunzelor de perilla!

Într-un videoclip de pe YouTube pentru publicația W Korea, Joy din Red Velvet a fost întrebată dacă s-ar supăra pe iubitul ei dacă acesta ar ajuta-o pe una dintre prietenele ei să ridice frunzele de perilla cu bețișoarele lui.

Frunzele de perilla sunt renumite pentru că se lipesc unele de altele foarte ușor, ceea ce face să fie nespus de greu să le culegi de pe farfurie, dându-le bătăi de cap chiar și celor mai experimentați utilizatori de bețișoare. Pe baza acestui preparat s-a iscat o dezbatere națională, subiectul fiind dacă e un lucru normal ca partenerul tău să ajute un prieten să dezlipească frunzele de perilla cu tine de față sau dacă acest lucru e ceva demn de disprețuit din partea lui.

Când a fost întrebată despre acest lucru, Joy a răspuns: „Nu cred că e mare lucru să o ajute pe o altă fată”. Ea a mai spus, de asemenea, că de fiecare dată când își exprimă punctul de vedere despre dezbaterea frunzelor de perilla ceilalți încearcă să o convingă că nu are dreptate, însă ori din ce punct de vedere privește acest lucru, tot nu i se pare mare scofală.

Cântăreața a admis: „Sunt o persoană care nu e geloasă pe lucruri pe care alții le cred strigătoare la cer, dar care se enervează pe chestii care sunt văzute ca fiind rezonabile”.

Relația dintre Joy și Crush a fost făcută publică anul trecut, ajungând pe primele pagini ale tuturor portalelor de știri. Se spune că adorabilul cuplu s-a cunoscut cu ocazia colaborării celor doi artiști în 2020, melodia „Mayday”, de pe albumul single al lui Crush.

Puteți urmări videoclipul întreg în care Joy vorbește despre sfaturi de înfrumusețare, carieră și multe atele, prin link-ul de mai jos!

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s