Lisa din BLACKPINK discută despre succesul melodiilor sale solo, fancam-uri și altele

BLACKPINK’s Lisa On The Ongoing Success Of Her Solo Songs, Being Surprised By A Fancam Of Herself, And More

Cântăreața a participat recent la un pictorial realizat de revista Elle Korea!

Lisa din BLACKPINK a fost aleasă să reprezinte revista Elle Korea pentru numărul din luna mai. În cadrul interviului care a urmat după finalizarea ședinței foto, Lisa a vorbit cu modestie despre succesul mondial al melodiilor sale solo, mai ales „Money” și „LALISA.”

Aceasta a spus: „Nu mă așteptam la mare lucru în ceea ce privește rezultatele finale. M-am gândit pur și simplu că trebuie să dau tot ce am mai bun, iar apoi trebuie să accept cu recunoștință orice primesc la final, dar ambele melodii au primit atât de multă dragoste! Primesc constant „dovada” că melodiile mele sunt cunoscute, mai ales când aud melodia „Money” în videoclipurile fanilor din străinătate.”

Când a fost întrebată dacă a fost vreodată surprinsă să vadă un videoclip cu ea cântând sau dansând, artista a mărturisit că a fost uimită o dată, când a vizionat un fancam de-al ei filmat în timpul unui concert. Aceasta a spus: „Am vizionat un videoclip în care eram pe scenă în timpul unui spectacol în aceeași zi în care am coborât din avion după un zbor lung. Arătam emoționată și plină de energie în acel video! A fost un moment în care mi-am dat seama din nou cât de multă energie primesc din partea publicului!”

Spre final, Lisa a vorbit despre hotărârea membrelor BLACKPINK și dorința de a nu-și dezamăgi fanii: „Eu și celelalte membre ne spunem mereu reciproc că trebuie să muncim din greu pentru fiecare sarcină pe care o avem de finalizat, astfel încât să ne menținem titlul unic de BLACKPINK.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s