Ten confirmă comeback-ul lui WayV de anul acesta+ fanii se întreabă dacă Lucas își va încheia pauza


              WayV’s Ten confirms 2022 comeback, fans wonder if Lucas will finally end his hiatus

WayV de la SM Entertainment a făcut valuri pe internet zilele acestea, dar nu toată atenția a fost din motivele corecte.

WayV, subgrupul de băieți chinezi format din șapte membri, selectați din megagrupul de 23 de membri NCT de la SM, se luptă când vine vorba de cazare. Între timp, fanii grupului de băieți se străduiesc să obțină o actualizare despre o revenire de la WayV.

Membrul YangYang a provocat recent îngrijorare printre fanii grupului din cauza stării locuinței WayV. În streamurile sale live recente, fanii au observat că situația căminului WayV nu era bună, deoarece din acoperișul camerei lor curgea apă. Fanii  au glumit despre numeroasele incidente care au avut loc în locuințele WayV de-a lungul anilor. Problema cu scurgerile de apă din tavan îi îngrijorează pe fani, deoarece ar putea afecta băieții în timp ce se pregătesc pentru revenirea lor.

WayV a revenit ultima dată „Kick Back” în martie 2021, iar grupul a fost lăsat în stare de așteptare de atunci. Membrii WayV au lansat piese duo precum „Low Low” de la Ten și Yangyang și „Back To You” de la Kun și Xiaojun.

În afară de aceste două piese, fanii anticipau și lansarea piesei duo a lui Lucas și Hendery, „Jalapeno”, programată să fie lansată în august 2021, dar a cărei lansare a fost anulată din cauza controversei lui Lucas. Rapperul a fost într-o pauză nedeterminată de atunci. Acum, membrul Ten a tachinat o revenire a grupului complet, care îi face pe fanii grupului să spere și la revenirea lui Lucas.

Un fan a postat un comentariu pe aplicația chineză de pe rețele sociale, Weibo, întrebându-l pe Ten despre planurile lor în ceea ce privește o revenire pentru WayV. Ten a răspuns fanului și a declarat că WayV va reveni în anul 2022. Fanii au fost încântați de această nouă actualizare, în timp ce fanii chinezi care îl urmăresc pe Ten ca mentor în reality show-ul de dans, „Great Dance Crew” au glumit și ei. despre cum Ten uita coregrafiile WayV pentru că a trecut mult prea mult timp de la revenirea în grup.

Ce părere aveți? Va reveni și Lucas cu WayV?

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s