Apartamentul lui Jimin din BTS a fost confiscat din cauza faptului că nu și-a plătit taxele pentru asigurarea de sănătate

Big Hit Music a oferit o declarație oficială referitoare la confiscarea apartamentului lui Jimin din BTS de către „Serviciul Național de Asigurări de Sănătate (NHIS) ”!

Potrivit presei coreene, pe data de 24 aprilie s-a raportat faptul că membrul BTS și-a plătit până la urmă taxele de asigurare de sănătate, după ce au fost trimise pe numele lui patru documente de sechestru al apartamentului pe care îl deține în complexul rezidențial Hannam One Hill.

La scurt timp de la apariția știrii, agenția artistului, Big Hit Music, a lansat o declarație oficială prin care a clarificat faptul că această problemă a apărut în urma „neglijenței companiei”. Potrivit agenției, problema a apărut atunci când personalul a început să primească mail-urile ce veneau original la adresa artistului, intenționând să le trimită ei înșiși. Din nefericire, unele mail-uri au fost omise din greșeală și nu au ajuns în posesia artistului.

O parte din declarație sună astfel: „Jimin nu cunoștea situația neplății taxelor de asigurare de sănătate din cauza programelor sale din străinătate, urmate de concediul prelungit de la finalul anului trecut și de programele recente din afara țării, însă de în dată ce a aflat de situați a plătit imediat toate taxele restante, închizând cazul. ”

Sursa

Publicitate

5 gânduri despre „Apartamentul lui Jimin din BTS a fost confiscat din cauza faptului că nu și-a plătit taxele pentru asigurarea de sănătate

   1. Arrietty

    Problema a început fiindcă angajații de la companie gestionează e-mailurile pe care le primește Jimin și după ce le verifică i le trimit lui, iar acest e-mail importat, a fost omis de ei. E normal să-i gestioneze e-mailurile, este la fel ca atunci când deschid ei întâi corespondența că să se asigure că nu-i nimic periculos în vreo cutie sau plic. Aici nu-i vorba că nu poate să-și calculeze singur banii sau că nu are cu ce să plătească și în plus, este plecat acum din Coreea de Sud. Citește mai bine înainte să comentezi și nu mai fi așa frustrat!

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s