Rei din IVE dezvăluie idolul companiei SM care a inspirat-o să vină în Coreea

 

IVE for W Korea

Rei a dezvăluit idolul care a inspirat-o să își urmeze cariera în muzică

Pe data de 25 aprilie, revista de modă W Korea a postat un articol cu interviul luat trupei IVE. Interviul este constituit din întrebări la care au răspun sGaeul, Liz și Rei .

Rei din trupa IVE este singura membră străină, aceasta fiind din Japonia. De asemenea, este primul idol japonez ce debutează la Starship Entertainment. Ea a participat la audițiile ținute de companie în Japonia, la care a fost acceptată ca stagiară.

IVE for W Korea

În timpul interviului cu W Korea, Rei a menționat o artistă care a făcut-o să vrea să vină în Coreea. W Korea a spus: „Nu cu mult timp în urmă, i-ai dat lui Joy din Red Velvet un desen făcut de tine. De asemenea, visai să devii cântăreață în timp ce urmăreai spectacolele trupei Red Velvet.” Joy a primit desenul lui Rei în martie anul trecut. Acesta reprezenta portretul lui Joy.

IVE Rei's Drawing of Red Velvet Joy

Rei a răspuns: „Am decis să vin din Japonia în Coreea după ce am văzut spectacolul celor din Red Velvet. Este ca un vis. Sunt fericită.”

IVE Rei and Red Velvet Joy

A adăugat că ea și Joy frecventează același magazin și că în timp au început să se salute. Rei a continuat cu faptul că nu a studiat niciodată desenul profesional, dar câteodată îi desenează pe oamenii din jurul său, cărând mereu o tabletă cu ea. Aceasta a fost deschisă cu faptul că este fana trupei Red Velvet, încă de când au debutat în decembrie anul trecut. Favorita sa este Joy, care de altfel a inspirat-o să devină cântăreață.

Sursa: kpopstarz

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s