MONSTA X domină topurile iTunes globale cu mini albumul „Shape of Love”

Albumul „Shape of Love” conține piese noi, scrise și produse de cei cinci membri activi grupului. Cu noile rezultate, trupa își consolidează poziția pe scena K-pop mondială.

Pe 26 aprilie, MONSTA X a lansat cel de-al 11-lea mini-album, „Shape of Love”, care include „Love” drept piesa de titlu. Imediat după lansarea sa globală, albumul a urcat în topurile iTunes în diferite țări din întreaga lume. În primul rând, „Shape of Love” a debutat direct pe locul 1 în topurile de albume iTunes la nivel mondial și european.

În plus, albumul a ajuns pe locul 1 în topurile iTunes „Top Album” într-un total de 15 țări, inclusiv Brazilia, Cambogia, Chile, Indonezia, Mexic, Filipine, Singapore, Taiwan, Thailanda, Vietnam și altele, începând cu 27 aprilie. „Shape of Love” a intrat, de asemenea, cu succes în top 5 în topul albumelor iTunes din SUA.

Melodia principală a albumului „Love” se află pe locul 16 în topul mondial de melodii iTunes . De asemenea, a ajuns pe locul 1 în șapte țări diferite, inclusiv Bolivia, Egipt, Mongolia, Norvegia și Panama. Alte piese secundare ale albumului au ajuns, de asemenea, în topul mondial de melodii iTunes: „Burning Up” (feat. R3HAB) la #40, „I Love You” (traducere literală) la #97, „AND” la #107 și „Breathe”. ” la #117

În plus,, „Shape of Love” a devenit cel mai bine vândut album MONSTA X în vânzările din prima zi pe Hanteo, deoarece s-a vândut în peste 170.000 de copii.

Felicitări!

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s